27 Αυγ 2014

Τέσσερα εφιαλτικά ονειρεμένα κοριτσάκια σου βγάζουν τη γλώσσα

Στον μαγικό τους λαχανόκηπο ακούγονται τόσο αστείοι οι εφιάλτες και τόσο γελοίες οι καθημερινές συμβάσεις και ο καθωσπρεπισμός. Το ΚΘΒΕ για άλλη μια φορά...


...ποντάρει και κερδίζει με μια παράσταση άγνωστη στο ευρύ κοινό, την μοναδική θεατρική παράσταση που έγραψε ο Πάμπλο Πικάσο! Ναι ο διασημότερος ζωγράφος όλων των εποχών στον κολοφώνα της δόξας του έγραψε το θεατρικό έργο "Τα Τέσσερα Κοριτσάκια". Όπως αναφέρει και ο σκηνοθέτης της παράστασης, Γιάννης Καλατζόπουλος, που έκανε σήμερα πρεμιέρα στο φουαγιέ του Βασιλικού "παραληρούν, στριγγλίζουν, χαζογελάνε, ονειρεύονται, κοροϊδεύουν, τραγουδούν, γδύνονται, αυτοσαρκάζονται και θρηνολογούν μέσα σ’έναν φανταστικό λαχανόκηπο, όπου υπάρχουν τα πάντα μόνο για μια στιγμή και ύστερα εξαφανίζονται, διαλύονται ή εκρήγνυνται μέσα σ’ένα ολόφωτο πυρηνικό μανιτάρι".

Πώς μεγαλώσαμε; Πως μας φαινόταν ο ενήλικος κόσμος; Πώς μας φαίνοταν ο έρωτας; Ο θάνατος; Που βρίσκεται το όριο ανάμεσα στην ποίηση και τη λίστα με τα ψώνια;

Το έργο του Πάμπλο Πικάσο "ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ", σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου, θα παρουσιάζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για δέκα μόνο παραστάσεις, στο Φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου από τις 27 Αυγούστου έως και τις 7 Σεπτεμβρίου 2014.

Η παράσταση είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ για ανηλίκους.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Τετάρτη έως Κυριακή.
Ώρα έναρξης: 21.00

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ  ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

Τιμές εισιτηρίων

Κανονικό: 15€
Εκπτωτικό (φοιτητές, άνω των 65 ετών, πολύτεκνοι): 12€
 Σπουδαστές που εμπίπτουν στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας που υπέγραψε το ΚΘΒΕ με το Υπουργείο Παιδείας: 8€
 Ανέργων: 5€

Προπώληση εισιτηρίων:
Ταμεία ΚΘΒΕ
VIVA Τηλ. 11876
Καταστήματα Public Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 24 – Μητροπόλεως 33 & Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos Καταστήματα Seven Spots)
Καταστήματα Seven Spots
Καταστήματα Ιανός
Ταμείο ΚΟΘ (Εκδοτήριο Πλατείας Αριστοτέλους). Ώρες και Ημέρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο (10:00-15:00) - Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευη (10:00-14:00 και 17:00-21:00)
Ώρες λειτουργίας ταμείων:
Βασιλικό Θέατρο (Πλατεία Λευκού Πύργου): Δευτέρα-Παρασκευή: 8.30 - 16:30

Τηλ. πληροφοριών: 2315 200200


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη