4 Αυγ 2014

Τα μαζεύει ο Μπουτάρης για την "γκαρσονιέρα"

Εμείς σας το είπαμε πως πρόκειται για επικοινωνιακό μπαλονάκι...

Διαβάστε και μόνοι σας την ανακοίνωση του Γιάννη Μπουτάρη που φυσικά, θα περάσει στα ψιλά ενώ η "είδηση" της "γκαρσονιέρας" έπαιζε συνεχώς επί δύο μέρες πρώτο θέμα με ρεπορτάζ πολλών λεπτών! Και με πολλές μέρες καθυστέρηση!



Επειδή εμφανίζονται πρόσφατα πολλά δημοσιεύματα σχετικά με το θέμα της διαμόρφωσης του Γραφείου Δημάρχου και προς αποκατάσταση της αλήθειας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης δεν έχει ποτέ αναφερθεί σε γκαρσονιέρα του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.


Ο ιδιωτικός χώρος που υπήρχε δίπλα στο γραφείο του Δημάρχου, όπως άλλωστε σε αντίστοιχα γραφεία πολλών μεγάλων οργανισμών, χρησιμοποιήθηκε εξ αρχής από την παρούσα Διοίκηση ως χώρος γραφείων. Για το λόγο αυτό ελήφθη προ έτους απόφαση λειτουργικών μετατροπών για να προσαρμοστεί στη χρήση του ως χώρου γραφείων, οι οποίες υλοποιούνται την περίοδο αυτή.

Κάθε άλλη προσπάθεια σύνδεσης των εργασιών αναδιαμόρφωσης του Γραφείου Δημάρχου με την προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι κακόβουλη και αποτελεί στρέβλωση της αλήθειας.


Βέβαια όταν βγήκε ο Μπουτάρης και μίλησε στον ΣΚΑΪ δεν έκανε καμία κουβέντα για κακόβουλα δημοσιεύματα, αντίθετα επιβεβαίωσε το δημοσίευμα:


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη