16 Αυγ 2014

Με αυτούς θα παίξει ο Ολυμπιακός σήμερα κόντρα στην Φενέρ

Ο Ολυμπιακός παίζει φιλικό απόψε (21:30, NS1) στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενέρμπαχτσε, ματς το οποίο είναι
επιπέδου Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται στο «Σουκρού Σαράτσογλου» από την πρωταθλήτρια Τουρκίας με τον Μίτσελ να έχει στη διάθεση του τον Ιμπραή Αφελάι, ενώ άφησε στην Ελλάδα τους Μανιάτη, Τσόρι και Μανωλά.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Αμπιντάλ, Αβραάμ Παπαδόπουλο. Δεξί μπακ θα είναι ένας εκ των Σαλίνο, Ομάρ, ενώ στο αριστερό την θέση διεκδικούν ο Μαζουάκου με τον Χολέμπας.

Το αμυντικό χαφ θα αποτελέσει ο Εντινγκά, ενώ στο πλάι του αναμένεται να είναι ο Ντοσεβί και ο Γκαζαριάν (παίζει άλλη μια θέση). Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Σαβιόλα και Διαμαντάκος.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αφελάι, Μποτία, Μπουχαλάκης, Χολέμπας, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Κασάμι, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα.

Από την άλλη πλευρά, η Φενέρμπαχτσε αναμένεται να ξεκινήσει με τους Βολκάν, Τοπούζ, Μπρούνο Άλβες, Μπεκίρ. Τσανέρ, Κάιτ, Τοπάλ, Εμρέ, Μεϊρέλες, Σο και Εμενίκε.
olympiacos-blog

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη