6 Αυγ 2014

Κρεμασμένος βρέθηκε στο κελί του ο ύποπτος κλοπής του φακέλου του Σουμάχερ

Ο άνδρας που είχε συλληφθεί ως ύποπτος για την κλοπή του ιατρικού φακέλου του Μίκαελ Σουμάχερ βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του σε φυλακή της Ζυρίχης όπου κρατείτο.

Την ανακοίνωση του θανάτου του γνωστοποίησε το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελβετίας, χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του υπόπτου. Ήταν στέλεχος της ελβετικής εταιρείας αεροδιακομιδών «Rega», η οποία είχε αναλάβει τη μεταφορά του Σουμάχερ από τη Γαλλία στην Ελβετία, μετά το ατύχημα του επτάκις παγκόσμου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 στις γαλλικές Άλπεις, ενώ έκανε σκι.
Ο άνδρας αυτός συνελήφθη χθες μετά από έρευνα μιας ειδικής υπηρεσίας για την εγκληματικότητα στο διαδίκτυο, χωρίς να ανακοινωθεί τίποτα στον Τύπο. Στη διάρκεια της ανάκρισής του είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν, ωστόσο, σήμερα απαγχονισμένος στο κελί του.
Παρά την αυτοκτονία του, οι εισαγγελικές αρχές της Ζυρίχης, διευκρίνισαν πως ο ύποπτος «θεωρείται αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου», ενώ τονίστηκε ότι μετά την έρευνα που διεξήχθη το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι στην υπόθεση εμπλεκόταν μόνο ένα πρόσωπο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη