13 Σεπ 2014

Κ Α Θ Α Ρ Μ Α Τ Α !

του Βλάση Γωγούση
Έπεσε χθες το βράδυ μες`στις φλόγες για να σώσει μια ζωή.
Τον πήρε ο χάρος, μαζί με τη νέα μητέρα , την γυναίκα που δεν μπόρεσε να σώσει, μαζί οι δυό τους τώρα ταξειδεύουνε στον ουρανό.

Οι άλλοι, τα Γκόλντεν Μπόϊς των εκατοντάδων χιλιάδων ΕΥΡΩ , κάνουν περίπατο στη γη , διαλέγοντας τις κορυφαίες θέσεις ανάμεσα στο Υπουργείο Οικονομικών, την Τράπεζα Ελλάδας και την EURObank !

Πυροσβέστης με μισθό 900 ΕΥΡΩ ο ήρωας μας , ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΜΑΝΤΖΟΣ, αδίστακτα καθάρματα κάποιοι αρμόδιοι, πριν λίγες μέρες του μείωσαν ακόμα περισσότερο τα..ψίχουλα αυξάνοντας – λέει - την προκράτηση του φόρου εισοδήματος , για να σωθεί ο …τόπος.
Για να σωθούν οι τοκογλύφοι ροκανίσατε τα 900 ΕΥΡΩ του παληκαριού, μόνο που το δικό σας βρώμικο μυαλό ούτε μπορεί να φαντασθεί ότι ο ήρωάς μας θάπεφτε στη φωτιά και τζάμπα ακόμα αν χρειαζότανε !
Τριάντα τριών ετών –σαν τον Χριστό το παλικάρι, έφυγε χθες !
Αύριο, στεφάνια, ηρωϊκοί επικήδειοι, συγχαρητήρια από προέδρους και πρωθυπουργούς και ύστερα;, ύστερα θα τον κλαίν σ`όλη τους τη ζωή μόνο η μάνα του και οι δικοί του άνθρωποι !

Αυτά συμβαίνουν φίλοι μου στον τόπο μας, σ`αυτόν τον τόπο , τον καταραμένο , στον τόπο που συνεχίζει νάχει απ` τη μια μέρη της ζυγαριάς , το ήθος, το φιλότιμο, τη μεγαλοψυχία κι` από την άλλη τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, τους υπηρέτες των αλλοδαπών αφεντικών !

Δρ Βλάσης Γωγούσης

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :
Φίλοι μου αναγνώστες, γράφω και κλαίω ασταμάτητα, απ` την ψυχή μου γράφονται οι αράδες δεν κατευθύνονται απ` το μυαλό,
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη