28 Σεπ 2014

Πολύ άνετη νίκη του ΠΑΟΚ

Ένας καταιγιστικός ΠΑΟΚ με 4 γκολ και 3 δοκάρια σε ένα ημίχρονο... σάρωσε με 4-0 τον ΟΦΗ, βρέθηκε μόνος στην κορυφή και την ερχόμενη Κυριακή θα «μετρήσει» δυνάμεις στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού προηγουμένως δοκιμαστεί στο Europa League με την ...
αδύναμη Γαλλική Guingamp.
Ο ΟΦΗ αιφνιδιάστηκε στο 2ο λεπτό κι από κει και πέρα κατέρρευσε. Μέσα σε 18 λεπτά (27΄-45΄) δέχτηκε τρία γκολ και γνώρισε την πιο βαριά ήττα του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Ο Ρατς στο 2΄ και στο 43΄ με απευθείας κτύπημα φάουλ εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή του «δικεφάλου». Στο 22΄ ο Λόρια και το δοκάρι σταμάτησαν τα σουτ των Σκόνδρα και Κάτσε, ωστόσο, στο 27΄ ο Μακ με άψογο τελείωμα έκανε το 2-0. Ακριβώς στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Αθανασιάδης, αφού προηγουμένως η μπάλα είχε βρει δύο φορές στο δοκάρι του Λόρια, πέτυχε το 4-0 κι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων.
Το ευρύ σκορ του πρώτου μέρους ήταν λογικό να...ρίξει το ρυθμό του ΠΑΟΚ στην επανάληψη. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να πετύχε το «γκολ της τιμής» και στο 66΄ είχε την ευκαιρία με το δοκάρι να σταματάει το σουτ του Τζορτζ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη