4 Σεπ 2014

Τι σχέση έχει μια μπαζωμένη σχάρα ομβρίων με τους ελέγχους;

Γράφει σήμερα ο Χρήστος Μάτης στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

Πριν από δύο χρόνια ακριβώς έκανα μία καταγγελία για μία πράξη της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Δεν έχει σημασία τι αφορούσε.
Σήμερα ενημερώθηκα για την εξέλιξη της και ενημερώνω κι εσάς.
Αμέσως μετά την καταγγελία, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας διέταξε προκαταρκτική, την οποία δεν ανέθεσε σε δικαστικό αλλά παρέπεμψε στην ειδική κρατική υπηρεσία που ασχολείται με τέτοια θέματα.
Στη συγκεκριμένη υπηρεσία έχει συγκροτηθεί μία ΟΜΑΔΑ, η οποία εξακολουθεί να συλλέγει στοιχεία (μετά από 730 ημέρες, ένα στοιχείο την ημέρα να συλλέγεται, θα είχε ετοιμαστεί η BRITANICA.
Η υπόθεση εξακολουθεί να βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής αλλά παράλληλα με το ίδιο θέμα, ασχολούνται και ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, οι οποίοι ενημερώθηκαν από την υπηρεσία, (χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η εξέταση της).
Άρα πρέπει οι κινήσεις να συντονιστούν.
Όταν συντονιστούν οι κινήσεις, θα υπάρξει μία ΠΟΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ, η οποία θα πάει στο εισαγγελέα. (στο μεταξύ έχουν ήδη αλλάξει δύο προϊστάμενοι).
Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί κάτι σε αυτόν τον τόπο;

(Η απάντηση στη φωτογραφία: Στη σχάρα της αποχέτευσης φυτρώσαν λουλουδάκια)

Σχόλιο TAXALIA: Δεν θέλουμε να σωθούμε! Όλοι ξέρουν πως τέτοια πορίσματα τα χρησιμοποιούν (όταν βγουν) για να σκουπίζουν τα ευαίσθητα μέρη τους. Δεν υφίσταται άγνοια. Αδιαφορία και εκ μέρους των πολιτών που δεν ζητάνε δράση και αλλαγή υπάρχει!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη