23 Σεπ 2014

ΗΠΑ: "Γράφουμε στους παπάρια μας τους Έλληνες. Μακεδόνες είναι μόνο οι Σκοπιανοί"

"Συγνώμη που σας είπαμε Σλάβους, είστε Μακεδόνες"
Σε λίγο οι Αμερικανοί ...σύμμαχοί μας, θα υιοθετήσουν τις θέσεις του Bulgarmak ότι Μακεδόνες είναι οι Σκοπιανοί κι εμείς εδώ στη Μακεδονία είμαστε απόγονοι κάφρων της Β.Αφρικής, που έλεγε κι ο Στοϊδης.


ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:

Σε συνέχεια του άρθρου αναφορικά με τη δήλωση του πρέσβη των HΠΑ στα Σκόπια περι Σλάβων και Αλβανων και της εντονότατης αντιδρασης των Σκοπίων μέσω διαβήματος στις ΗΠΑ, στο οποίο...
αναφέρεται οτι η δήλωση αυτη θετει σε αμφισβητηση την ταυτοτητα και πληγώνει τον "Μακεδονικό" λαό και τις ευαισθησίες του, ήρθε τί;

Η απάντηση των ΗΠΑ ηρθε μέσω του κου PAUL WOHLERS o οποίος αναφέρει οτι πρόκειται για ενα λάθος και οτι oi HΠΑ σέβονται την ταυτότητα των "Μακεδόνων"
Το καταλαβατε καλα; Μεταφραση: Οι ΗΠΑ δηλώνουν οτι γραφουν στα @@ρια τους την ταυτότητα των Μακεδόνων (ημών των Ελλήνων δηλαδή) και σέβονται την ταυτότητα των Σκοπιανών
Μεταφραση διπλωματική: Για πάσα χρήση η λυση και στα θεματα ταυτότητος; Δε θα παρουμε.
Τι στο καλό κανει το ΥΠΕΞ, τι στο καλο κάνει και δε βγαινει με μια επισημη ρηματική ανακοινωση προς τις ΗΠΑ οτι με την στάση τους θετουν υπο αμφισβητηση την ταυτοτητα των Μακεδονων, την πολιτιστική και εθνολογικη συνεχεια χιλιαδων ετων. Τωρα ειναι η ευκαιρία.
Είπαμε erga omnes ναι, αλλά το "για πάσα χρήση", δηλαδη θεματα ταυτοτητος, πολιτισμου, γλωσσας είναι off, με αμερικανικη σφραγίδα και ελληνική αποδοχή.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σημείωση: Ο τίτλος είναι επιλογή taxalia και όχι του αναγνώστη. Θέλουμε να δώσουμε τη σκληρή πραγματικότητα, γλαφυρά, χωρίς φραστικές περικοκλάδες και άλλα ...πολιτικώς ορθά.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη