26 Σεπ 2014

Σε δύσκολη θέση ο Καμμένος που πρέπει να διαγράψει τη Ραχήλ Μακρή, αλλά διστάζει

Η βουλευτής Κοζάνης των ΑΝΕΞ.ΕΛΛ. έγινε πραγματικά ανεξέλεγκτη, μετά την προφανή απόφασή της να πιέσει για τη διαγραφή της από το κόμμα του Π.Καμμένου, κάνοντας ...
όμως ηρωική έξοδο, που πιστέυει ότι θα την οδηγήσει στο ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο φλερτάρει εδώ και πολύ καιρό, αλλά δύσκολα θα τη δεχθούν στην Κουμουνδούρη,λόγω της εκρηκτικής προσωπικότητάς της που δεν χωράει σε κανένα κόμμα.
Η μαχητική έντιμη αλλά ιδιόρρυθμη Κοζανίτισσα, πραγματικά το ...τερμάτισε τις τελευταίες ημέρες, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο σε ύβρεις και χαρακτηρισμούς εναντίον δύο γυναικών συναδέλφων της στο κόμμα, αλλά κυρίως επειδή έριξε μια εξαιρετικά προσβλητική μπηχτή για τον ίδιο τον Καμμένο, που αν την αφήσει αναπάντητη, θα ξεφτιλιστεί τελείως.

Θυμίζουμε ότι η κ.Μακρή, με αφορμή τον ορισμό της κ.Στεφανάκη ως υπεύθυνης Πολιτισμού του κόμματος, έγραψε "«Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα (προφανώς ο Πάνος Καμμένος). Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους» και στη συνέχεια μίλησε για "αεροσυνοδούς", "ερωμένες" και άλλα αδιανόητα.

Όλόκληρη η ιστορία εδώ: http://taxalia.blogspot.gr/2014/09/blog-post_611.html


Οπότε ο κ.Καμμένος, πετάει τη μπάλα σε Επιτροπές και Ομάδες και...

Αντιμέτωπη με την Επιτροπή Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα βρεθεί με απόφαση του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου, η βουλευτής και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή.

Όπως είπε ο κ. Καμμένος στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, η κ. Μακρή θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους της έτσι όπως εκφράστηκε αυτή μέσω αναρτήσεων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι «για το μέλλον της κ. Μακρή στους ΑΝΕΛ θα αποφασίσουν η Επιτροπή Δεοντολογίας και φυσικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη