4 Οκτ 2014

Ο Τάφος της Αμφίπολης είναι Ρωμαϊκός

Ό,τι και να ακούτε για το ταφικό μνημείο της Αμφίπολης είναι ψέμματα ! Το κάνουν για να γλιτώσει η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου την κατακραυγή και να ανακόψει την πορεία του Τσίπρα προς την εξουσία.
"ο τάφος βαπτίζεται μακεδονικός για πολιτικούς λόγους. Στην Πελοπόννησο υπάρχει μία ανακάλυψη που είναι ...
μεγαλύτερη της Αμφίπολης. Το παλάτι του Μενελάου. Το ξέρει κανείς;"
αναρωτήθηκε με επιστημονική αγωνία η αρχαιολόγος, που βλέπει να υπερπροβάλλεται ενα μνημείο, δήθεν ως "σημαντικό" και "μακεδονικό", προσβάλλοντας έτσι την αληθινή ιστορία, που είναι ότι η περιοχή της Αμφίπολης ήταν ...εξαπανέκαθεν Σκοπιανή.

Υπομονή, λίγες εβδομάδες ακόμη και θα δούμε να δικαιώνεται η κοσμογυρισμένη Παλαγγιά και τότε να δούμε πού θα κρυφτούν όλοι αυτοί οι ελληναράδες,που θέλουν να καπηλευτούν την ένδοξη ιστορία των  Μακεδόνων Tsar Samoil, Goche Delchev, Αλεξάντερ Βέλικι, Pittu Gulli, Dimko Piperkata, Αριστοτέλη και λοιπών Μακεδόνων.








 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη