29 Οκτ 2014

ΠΟΕ - ΟΤΑ: Τακτική τρομοκρατίας και αυταρχισμού από τον Γ. Μπουτάρη

Η ασυλία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης από τα "αριστερά" μμε και οργανώσεις τελείωσε κάπου στα μέσα του Οκτωβρίου. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα....
Τακτική τρομοκρατίας, εκφοβισμού και αυταρχισμού προσάπτει η ΠΟΕ - ΟΤΑ στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, με ..
αφορμή τους χειρισμούς του στο ζήτημα του επανελέγχου των μονιμοποιήσεων στην Τ.Α..
Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, ο κ. Μπουτάρης «αφενός έστειλε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στον εισαγγελέα προκειμένου να γίνουν στα μέλη του “συστάσεις για ειρηνική λύση διαφοράς” και από την άλλη κάλεσε τα ΜΑΤ να… συνοδεύσουν τους ελεγκτές - επιθεωρητές στο δήμο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να πραγματοποιήσουν τον προσχηματικό επανέλεγχο μετατροπής των συμβάσεων».
Κλιμακώνοντας την επίθεσή της στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης η ΠΟΕ - ΟΤΑ σημειώνει ότι «ο “δημοκράτης” κ. Μπουτάρης εμφανίζεται βασιλικότερος του βασιλέως και υπερβαίνει ακόμη και την συγκυβέρνηση στον αυταρχισμό και στην επίδειξη… πυγμής για την επιβολή μέτρων υπαγορευμένων από την τρόικα με σκοπό να οδηγηθούν στην ανεργία μερικές χιλιάδες ακόμη εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
Επίσης, εκτιμά πως «επιχειρεί να ξεπληρώσει το “ρουσφέτι” της συγκυβέρνησης που ψήφισε νομοθετική ρύθμιση για να του “ανοίξει” το δρόμο επανεκλογής του στο Δήμο της Θεσσαλονίκης».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη