28 Οκτ 2014

Απόψεις με τις οποίες βγάζουν σπυριά οι καμπουράκηδες οικονομίδηδες...

 παράνομη μετανάστευση είναι ένα σοβαρότατο θέμα το οποίο μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον σοβαρά -σοβαρότατα- προβλήματα στην μισοδιαλυμένη οικονομικά χώρα μας. Αυτό είναι μία αλήθεια. Μόνο που αν κάποιος προσπαθήσει να το αναλύσει, δεν θα βρει βήμα να το κάνει δημόσια (η και αν βρει θα δεχθεί ανελέητη επίθεση δείτε εδώ ένα παράδειγμα. Τότε λοιπόν αναλαμβάνουν οι άνθρωποι εκτός συστήματος που έχουν άλλο τρόπο να "περνούν" τις απόψεις τους, όπως είναι ο....
Μητροπολίτης Καλαβρύτων


Με την ευκαιρία της αυριανής επετείου της 28ης Οκτωβρίου ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας εξαπέλυσε πυρά κατα της παράνομης μετανάστευσης.

Στην ανάρτηση του ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, προβλέπει πως σύντομα οι παράνομοι μετανάστες μπορεί ακόμα και να καθιερώσουν την 28ή Οκτωβρίου ώς ημέρα άλωσης της Ελλάδας και  γράφει χαρακτηριστικά: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Οι Έλληνες όμως καθημερινά πεθαίνουν και αφανίζονται! Αντιθέτως, οι λεγόμενοι “οικονομικοί Μετανάστες” στη Χώρα μας -Μουσουλμάνοι δε κατά το θρήσκευμα- αυξάνονται και πληθύνονται! Είμεθα σχεδόν βέβαιοι, ότι έπειτα από λίγα χρόνια οι νέοι Κατακτητές μας, οι Μουσουλμάνοι ως Μετανάστες,  θα καθιερώσουν εθνικές επετείους για λογαριασμό τους και θα λένε: “28η Οκτωβρίου …….2034! Η άλωση της Ελλάδος! Η κατάκτηση της Ευρώπης! Ο θρίαμβος του Ισλάμ κατά των Ορθοδόξων κλπ……” Τα εγγόνια σας μπορεί τότε να είναι και …….”γιουσουφάκια”!  Ούτε Ελληνόπουλα θα αισθάνωνται πιά, ούτε και Ορθόδοξα χριστιανόπουλα!»

Απο τα πυρά του Μητροπολίτη δεν ξέφυγε ούτε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με τον Μητροπολίτη να σημειώνει πως : «δεν έχει κάτσει στο σκαμνί”, όπως έλεγαν οι παλαιότεροι! Μεταφέρεται μυστικά και σε ακαθόριστες ώρες στά ανακριτικά και  Δικαστικά Γραφεία  και φυγαδεύεται έτσι ώστε “να μήν πάρει χαμπάρι” η Κοινωνία! Αν είναι όντως ένοχος, όπως επανειλημμένως έγραψαν οι εφημερίδες, τότε είναι ένας ένοχος “προστατευόμενος”! Όλα δέ αυτά συμβαίνουν στη Χώρα μας πρός δόξαν της Ελληνικής Δικαιοσύνης!»

«Εκεί καταντήσαμε»


Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος κάνει όμως κριτική και στην γενικότερη κοινωνική και πολιτική κατάσταση που επικρατεί καταγγέλλοντας πως «και να θέλουμε να σας ομιλήσουμε είτε για την Πατρίδα, είτε για τον Ναζισμό, είτε για τον παγκοσμίου εμβέλειας ΔΟΛΟΦΟΝΟ Αδόλφο Χίτλερ, είτε για τον άλλο μεγάλο Εγκληματία Ιωσήφ Στάλιν κλπ. καιροφυλακτούν οι αρμόδιοι για να μας συλλάβουν και να μας οδηγήσουν στη φυλακή με την κατηγορία του “ρατσιστή”! Εκεί καταντήσαμε! Ο έννομος καί ο παράνομος μπήκαν στο ίδιο τσουβάλι! Ο ψεύτης εξισώθηκε με τον φιλαλήθη! Ο κλέφτης με τόν έντιμο! »
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη