3 Οκτ 2014

Μόνο στην Κούρτοβικ μιλάει ο Αντώνης Σταμπούλος, που συνελήφθη για τρομοκρατία

Δεν μιλάει στην αστυνομία και δεν δέχεται να φωτογραφηθεί. Δεν επιτρέπει στους αστυνομικούς να τον ενοχλούν, ο άγνωστος νεαρός από τα Βόρεια Προάστεια, με το λευκό ποινικό μητρώο, για τον οποίο η αστυνομία δεν δίνει πολλές πληροφορίες, αφού δεν μπορεί να τις εκμαιεύσει.

Ο Αντώνης Σταμπούλος του Κωνσταντίνου και της Ροζάλμπα, δημότης Αμαρουσίου γεννημένος στις 21.2.1983 στην Αττική, είναι ο άνθρωπος που πιάστηκε έξω απο το γκαράζ του Βύρωνα και για 48 ώρες αρνούνταν πεισματικά να δώσει τα στοιχεία του, να φωτογραφηθεί και να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς.
Σιωπηλός απέναντι στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας παραμένει ο 30χρονος, που συνελήφθη στον Βύρωνα, έχοντας στην κατοχή του προσχέδια τρομοκρατικών επιθέσεων.

Στο μόνο άτομο με το οποίο μίλησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η δικηγόρος Ιωάννα Κούρτοβικ, η οποία έχει αναλάβει προσωρινά την υπεράσπισή του, ενώ δεν είπε τα στοιχεία του ούτε στον Εισαγγελέα, στον οποίο οδηγήθηκε.

Το βράδυ της Πέμπτης (10/7/2014) οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος και Ζωή Κωνσταντοπούλου, η δικηγόρος και μέλος του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Κούρτοβικ και 4 μέλη του Συντονιστικού Αγώνα των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών, προσήλθαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ζήτησαν να ενημερωθούν από τον Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την προσαγωγή και σύλληψη της κ. Βασιλικής Γκόβα, η οποία, μετά την εναντίον της άσκηση ακραίας αστυνομικής βίας, βρέθηκε αντιμέτωπη με μήνυση που κατέθεσε ο αστυνομικός που βιαιοπράγησε εναντίον της.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη