28 Οκτ 2014

ΑΝΑΡΤΉΣΤΕ τη ΣΗΜΑΙΑ στα ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΣ !

του Βλάση Γωγούση

Ξυπνάτε ωρέ ΄Έλληνες , διαθέστε δυό λεπτά της ώρας και αναρτήστε στα μπαλκόνια σας την Ελληνική σημαία , μια σημαία που οι παππούδες και οι προπάπποι σας την κρατούσαν στα...
χέρια και προχωρούσαν αγέρωχα πρώτοι-πρώτοι κατά την ώρα της επίθεσης εναντίον όσων επιχειρούσαν να κατακτήσουν τον τόπο μας.

Ένα σας λέω μόνο :

Οι γενναίοι σημαιοφόροι, όπως ήταν επόμενο. αποτελούσαν εύκολο στόχο των εχθρικών στρατευμάτων και τις πιο πολλές φορές έπεφταν νεκροί στο πεδίο της μάχης.
Τότε ( επειδή εθεωρείτο εθνικό όνειδος να σέρνεται στο έδαφος και να ποδοπατιέται η σημαία) έσπευδε ένας από τους επερχόμενους άνδρες και σηκώνοντάς την γίνονταν αυτός ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ.

28 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΑΥΡΙΟ, η Ελλάδα γιορτάζει το θρυλικό ΟΧΙ των προγόνων μας
Χιλιάδες δώσαν τη ζωή τους, αμέτρητοι οι τραυματίες κι‘οι ανάπηροι ( κάποιοι απ ‘αυτούς –υπέργηροι- ζούνε ακόμα ),
Αν οι νεκροί μπορούσαν να μιλούσαν, αν έβλεπαν το χάλι των απόγονων τους , όσων ΔΕΝ βρίσκουνε τον χρόνο - ανάμεσα σ‘ένα φραπέ και σ‘ένα MARLBORO - για να κρεμάσουν στο μπαλκόνι την Ελληνική σημαία θα μας έφτυναν !
Δρ Βλάσης Γωγούσης

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :

Μου τόπε η δικηγόρος θυγατέρα μου και δεν πίστευα στ` αυτιά μου !

« Πατέρα – μούπε- γράψε πως σύμφωνα με νόμο του 1981 , όποιος ξεχάσει αναρτημένη τη σημαία και τις επόμενες μέρες ( μετά την μέρα της επετείου) τιμωρείται μα πρόστιμο ή με φυλάκιση ή και με τα δύο !!!»

…..ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΝ η ΕΛΛΑΣ ,που είπε κι`ο….αείμνηστος !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη