7 Οκτ 2014

EKTAKTO : Παρουσιάστηκε συνοδηγός της μοιραίας νταλίκας !

Υπήρχε και συνοδηγός στη νταλίκα που σκόρπισε το θάνατο την Κυριακή στην Εγνατία Οδό.
Ο άντρας, επίσης Ρουμάνος επικοινώνησε με την αστυνομία και υποστήριξε πως ήταν τραυματισμένος και σε κατάσταση σοκ και έφυγε αμέσως μετά το ατύχημα. Ο άντρας έδωσε την ίδια εκδοχή με τον 39χρονο οδηγό, λέγοντας στην αστυνομία ότι μετά τα διόδια του Πολυμύλου χάλασε το σύστημα πέδησης της νταλίκας με συνέπεια να «χαθούν» τα φρένα του οχήματος.

Καμία εξήγηση από την Εγνατία Οδό - Διαφωνούν οι πραγματογνώμονες

Σε «μπαλάκι» έχουν μετατραπεί οι ευθύνες για την φονική καραμπόλα με 40 ΙΧ στην Εγνατία Οδό, όταν νταλίκα «έσπειρε» τον θάνατο το πρωί της Κυριακής με αποτέλεσμα πέντε άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, ένας ακόμη να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και δεκάδες άλλοι να τραυματιστούν.

Βίντεο με τα πρώτα λεπτά από το σημείο της τραγωδίας καταγράφει την φρίκη που βίωσαν όσοι είχαν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο της νταλίκας που ανεξέλεγκτη περνούσε πάνω από τα ακινητοποιημένα οχήματα, σκορπίζοντας τον απόλυτο τρόμο. Οι σκηνές είναι συγκλονιστικές: η νταλίκα φλέγεται, δεκάδες αυτοκίνητα έχουν γίνει ένα μάτσο από παλιοσίδερα και όλοι σε κατάσταση σοκ τρέχουν να βοηθήσουν τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά και όσους άλλους έχουν εγκλωβιστεί στα οχήματά τους. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που έχει συμβεί.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη