4 Νοε 2014

Πάλι ο μαλάκας που πληρώνει θα πληρώσει;

Δηλαδή εμείς που πληρώνουμε κανονικά τη δόση μας 10 χρόνια τώρα, στερώντας από την οικογένειά μας τη διασκέδαση, ρούχα, εκδρομές και ζούμε με τα στοιχειώδη, είμαστε οι ...
μαλάκες της υπόθεσης; Πάλι οι φεσατζήδες θα δικαιωθούν σε αυτή τη χώρα;

Πάλι το 80% των ανθρώπων που πληρώνουν κανονικά τις υποχρεώσεις τους, θα φορτωθεί το "χάρισμα δανείων"; Όπως ξέρετε, οι τράπεζες δεν χάνουν ούτε ΕΝΑ ευρώ. Ό,τι δεν πληρώσουν οι φεσατζήδες, θα το πληρώσουν οι συνεπείς. 

Για τους ψυχοπονιάρηδες, που λένε "κρίμα είναι, έχασαν οι άνθρωποι τη δουλειά τους και δεν μπορούν να ξεπληρώσουν το δάνειο" η απάντηση είναι: 

"μην είστε μαλάκες! Δεν τους έπιασε η ευαισθησία τους τραπεζίτες. Απλά, αν επιμείνουν να εισπράξουν το δάνειο από κάποιον που δεν πληρώνει, θα φτάσουν στην κατάσχεση, την οποία δεν θέλουν! Τι να τα κάνουν 300.000 κατεσχημένα ακίνητα; Ενώ τώρα, θα πουν στην κυβέρνηση "κοιτάξτε, εμείς κουρέψαμε στεγαστικά, χαρίσαμε 40 δις , δώστε τα μας τώρα με μια ακόμη ανακεφαλαιοποίηση, αλλιώς θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα". Και το κράτος θα τους δώσει, από τα δικά σας λεφτά φορολογούμενοι!"

Οι τράπεζες θα τα πάρουν τα λεφτά μεγάλεεεεεεε, δεν τα χαρίζουν!

(εικόνα από την εφ.Μακεδονία)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη