6 Νοε 2014

Αγωνιώδεις προσπάθειες της Ραχήλ Μακρή να πείσει ότι είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

Φιλότιμες προσπάθειες κάνει η Ραχήλ Μακρή, που έγινε βουλευτής με τις ψήφους των ανθρώπων που η ιδεολογία τους ήταν εθνικοπατριωτική και στα blogs τους είχαν ελληνικές σημαίες και...
περικεφαλαίες και πίστευαν ότι εβραίοι και μασώνοι μας ψεκάζουν για να μην αντιδρούμε και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άντρο εθνομηδενιστών αναρχικών (ε, αυτοί την ψήφισαν, ψέμματα είναι;) . Είδε όμως ότι οι ΑΝ.ΕΛΛ. δεν ξαναβλέπουν Βουλή (ε, βαρέθηκε ο λαός το συνεχές "προδότες" και το φλερτ Καμμένου με τον Τσίπρα) και προσπαθεί να πείσει το ιερατείο της αριστεράς, ότι κατά βάθος είναι δεξιοφάγος, φασιστοφάγος κ.λ.π. Μόνο, που από τέτοιους φασιστοφάγους στη θεωρία, γέμισε ο τόπος. Κανέναν που να είναι σοβαρός για να του εμπιστευτούμε το μέλλον μας ψάχνουμε. Από ναζιστοφάγους γλείφτες, που νομίζουν ότι θα ανοίξουν οι κρουνοί του εβραϊκού χρήματος αν πετάξουν πέντε "αντιφασιστικές κορώνες" χορτάσαμε.....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Ο Φασισμός είναι ντροπή, όχι τιμή»

Με υπονοούμενα, κρυμμένες απειλές και ύφος Μαρίας Αντουανέτας για άλλη μια φορά η Συγκυβέρνηση των πατριωτών δεξιών και των σοσιαλιστών ρέπει προς τον φασισμό. Ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος απευθυνόμενος στην Βουλευτή Λιάνα Κανέλλη οικειοποιήθηκε την θέση του κ. Κασσιδιάρη, ο οποίος της είχε ασκήσει σωματική βία.
Δεν έχει περάσει πολύ καιρός που ο κ. Μαρκογιαννάκης προκειμένου να προστατεύσει το έλλειμμα επιχειρημάτων και απαντήσεων της σοσιαλίστριας υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης χρησιμοποίησε άκρως προσβλητικά σχόλια στο πρόσωπο μου.
Αυτός που χρησιμοποιούσε εκφράσεις όπως: «Είσαι σαβούρα» και «κατανοώ την ιδιαιτερότητά σας και για αυτό σας ανέχομαι» προσπαθεί να ψέξει για ευγένεια υποβιβάζοντας την έννοια της σοβαρότητας.
Η αλήθεια αποκαλύπτεται. Η Συγκυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Βουλής ανέχονται φαινόμενα μισογυνισμού, σεξισμού και φασίζουσας νοοτροπίας, τώρα που αναγκάστηκε να προφυλακίσει το δεκανίκι τους.
Ο φασιστάκος και οι σύμβουλοι με τις ομάδες βιασμού της αλήθειας αποκτούν ακολούθους, τώρα που τα τσεκούρια στην πολυκατοικία της ΝΔ πολλαπλασιάστηκαν.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη