13 Νοε 2014

"Συριζαίοι λυπηθείτε μας", παρακαλά ο Καλατζής!

Δεν θα πιστεύετε αυτά που διαβάζετε! Αναφερόμαστε στον Αντιπρόεδρο της Βουλής, βουλευτή ΝΔ Γιώργο Καλατζή, ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο του "Βήματος" για την προεδρική εκλογή. Και τι είπε ο απίστευτος; "Ο ΣΥΡΙΖΑ να μας δώσει χρόνο. Να βάλει τρεις-τέσσερις δικούς του να μας ψηφίσουν". 
Η επερχόμενη απώλεια της μηνιαίας οκταχιλιαρούς δημιουργεί παράκρουση...  Διαβάστε όλο το απόσπασμα:


«Ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και αν είναι σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εκλογές, νομίζω ότι μπορεί να περιμένει ένα χρόνο ακόμα, μέχρι τον Απρίλιο του 2015 ή να πάμε το Μάιο του 2016. 

Να μας δώσει χρόνο. 
Να βάλει τρεις-τέσσερις δικούς του να μας ψηφίσουν. 

Όταν σε όλες τις δημοσκοπήσεις προηγείται με διαφορά πάνω από δέκα μονάδες, αλλά ο λαός λέει ότι η χώρα δεν πρέπει να πάει σε εκλογές, είναι δυνατόν να προτάξει ο ΣΥΡΙΖΑ το συμφέρον του πάνω από το μέλλον της πατρίδας; 

Αυτή τη στιγμή, διακυβεύεται η επόμενη μέρα μετά το μνημόνιο. Έτσι θα το πετάξουμε το μέλλον μας; 

Σας λέω ότι θα ψηφίσουν 183! Έτσι λέω εγώ… Ότι θα βρεθούν. Περισσότεροι από 180 και είπα τυχαία ένα νούμερο, διότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 190 βουλευτές που δεν έχουν δηλώσει ακόμα τι θα ψηφίσουν ή ότι δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο. 

Η δεξαμενή είναι μεγάλη. Και δεν μπορούμε να πάμε σε οριζόντια μέτρα ούτε σε νέο ασφαλιστικό. Αυτά τελείωσαν. Δεν αντέχει η ελληνική κοινωνία. Απ’ ό,τι διαβάζω, λένε ότι η τρόικα τα βάζει, αλλά ότι εμείς τους λέμε ότι η κοινωνία δεν μπορεί άλλο, φτάνει πια! Κουράστηκε ο λαός! Και ότι αυτή η πολιτική που ακολουθήθηκε σιγά-σιγά φέρνει καρπούς, είναι κάτι που φαίνεται».

Τι να σχολιάσει κανείς...

Πηγή: http://www.tovima.gr/vimafm/interviews/article/?aid=649623

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη