6 Νοε 2014

Ας μας πει ο εισαγγελέας πώς ακριβώς πρέπει να "αξιοποιηθεί" η λίστα Λαγκάρντ

Την παραπομπή σε δίκη του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Διώτη, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ζητά από το Συμβούλιο Εφετών ο εισαγγελέας, ο οποίος εισηγείται παράλληλα την ...
απαλλαγή του Γιάννη Καπελέρη, συγκατηγορούμενου του κ. Διώτη και προκατόχου του στην υπηρεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας καταλογίζει στον κ. Διώτη ότι δεν αξιοποίησε τα στοιχεία της λίστας Λαγκάρντ, με τους περίπου 2.000 καταθέτες στην HSBC, ώστε να αντληθούν στοιχεία για την διενέργεια φορολογικών ελέγχων.

Εγώ στη θέση του κ.Διώτη πάντως, θα έλεγα στον εισαγγελέα "αυτοί είναι οι 5 πρώτοι. Κάνε κάτι εσύ να δεις τη ....γλύκα"
Ελάτε,ας αφήσουμε τις υποκρισίες. Η λίστα Λαγκάρντ,δεν θα αξιοποιηθεί ποτέ και από κανέναν. Δεν γίνεται. Είναι "δύσκολα" τα ονόματα κυρ-εισαγγελέα μου. Προκαλούν δέος. Δεν είχε λεφτά ο Μήτσος ο ταβερνιάρης. Ο Σάμπι Μιονί κι ο Σόλομον Λεβή τα είχαν. Αν τολμάτε, ελέξτε τους εσείς. Ελάτε, φτάνει με την υποκρισία. Δεν θα ελεγχθούν ποτέ. Τι να κάνει δηλαδή η Ελλάδα για τον Μιονί; Είπε ο άνθρωπος από το Ισραήλ που βρίσκεται "σας γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια, δεν έρχομαι να καταθέσω κι αν επιμένετε να με ψάξετε θα σας κολλήσω τη ρετσινιά του αντισημίτη, ναζί, χρυσού αβγού και δεν συμμαζεύεται (http://www.tovima.gr/society/article/?aid=531260)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη