16 Νοε 2014

To Ποτάμι έχει ρεύμα στη Θεσσαλονίκη !

Φαίνεται πως "η νίκη αρχίζει από τη Θεσσαλονίκη" για τον Σταύρο Θεοδωράκη




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το Ποτάμι κυλάει στο Νομό Θεσσαλονίκης!!!

Το Rivervan μεταφέροντας τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, εθελοντές και πληροφοριακό υλικό έκανε σήμερα Σάββατο 15 Νοεμβρίου την επίσημη «πρώτη» του διαδρομή από άκρου εις άκρον του νομού Θεσσαλονίκης . Ένα van αλλιώτικο από όσα έχετε δει μέχρι σήμερα γιατί είναι το όχημα που παραχωρήθηκε από φίλο του κινήματος στο Ποτάμι και είναι βαμμένο στα χρώματα του ποταμιού.


Πρώτη στάση έγινε στους Αμπελόκηπους στο πωλητήριο της Θεσσαλικής γαλακτοβιομηχανίας όπου ο Σταύρος Θεοδωράκης συζήτησε με τους παρευρισκόμενους και περπάτησε στη γύρω περιοχή και στην Πλατεία Επταλόφου μοιράζοντας το βιβλίο του Ποταμιού και συνομιλώντας με όλους όσους είχαν την τύχη να βρίσκονται εκεί.

Η δεύτερη στάση πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Παραμάνα, στη Θέρμη όπου ο Σταύρος Θεοδωράκης συνομίλησε με τους φίλους του Ποταμιού και κατόπιν όλοι μαζί επισκέφθηκαν την τοπική λαϊκή αγορά.


Ακολούθησε η τρίτη στάση στη «λίμνη» του Αγίου Βασιλείου (την αποξηραμένη πλέον λίμνη Κορώνεια) όπου ο επικεφαλής συνομίλησε με τους εκπροσώπους του φορέα διαχείρισης των λιμνών.


Τέταρτη στάση ο Λαγκαδάς όπου ο Σταύρος Θεοδωράκης συνοδευόμενος από στελέχη, εθελοντές και φίλους του Ποταμιού περιδιάβηκε το εμπορικό κέντρο της πόλης συζητώντας με τους κατοίκους.



Πέμπτη και τελευταία στάση το Ωραιόκαστρο όπου έγινε μια ολιγόλεπτη ομιλία από τον επικεφαλής του Ποταμιού ο οποίος δε χάλασε το χατίρι στους παρευρισκόμενους απαντώντας στις ερωτήσεις τους.
Μετά το τέλος της περιοδείας του στο Νομό Θεσσαλονίκης, ο Σταύρος Θεοδωράκης αναχώρησε για τη Βέροια όπου αύριο Κυριακή (16/11) το πρωί στις 11, στην «Ελιά» στο κέντρο της πόλης θα συναντήσει εθελοντές και φίλους του Ποταμιού αλλά και δημοσιογράφους ανταλλάσοντας απόψεις και απαντώντας σε ερωτήσεις.

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη