17 Νοε 2014

Εδιωξε αντιπεριφερειαρχη

του Βλάση Γωγούση
Διάβασα πριν λίγο στα xalia:


Ο Περιφερειάρχης Φωκίδας Μπακογιάννης , έδιωξε τον αντιπεριφερειάρχη απόστρατο στρατιωτικό Ιωάννη Ράμμο , διότι εμπλέκεται στην υπόθεση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργου Καρατζαφέρη για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Στην επιστολή του ο Ι.Ράμμος αναφέρει τα εξής:
« Όσον αφορά την ουσία της υποθέσεως στην οποία εμπλέκομαι, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η αλήθεια θα λάμψει και θα διαλυθούν οι οποιεσδήποτε σκιές προς το πρόσωπό μου !».

Πότε θα λάμψει - ρωτάω τώρα εγώ ο …αφελής Γωγούσης - κύριε Ράμμο , θα λάμψει ύστερα από 15 χρόνια, ως που να καταστεί αμετάκλητη η απόφαση στο Άρειο Πάγο;
Και μέχρι τότε τι θα γίνεται κύριε Ι.Ράμμο, θα σέρνεται στο πανελλήνιο η σκιά πάνω απ` τόνομα σας και το όνομα των παιδιών σας ότι « ο Ράμμος υπήρξε επίορκος στρατιωτικός και «τάπιασε»;
ΟΧΙ κύριε Ράμμο, ένας ΑΘΩΟΣ και μάλιστα Ανώτατος Αξιωματικός του Στρατού που κατηγορείται ΑΔΙΚΑ για τέτοιο ατιμωτικό παράπτωμα , ΔΕΝ αντιδρά μονάχα με … δηλώσεις !
Αρπάζει το εξάσφαιρο (που σίγουρα θα διατηρεί έστω και σαν ενθύμιο στο σπίτι του ) επελαύνει έξαλλος στην έδρα αυτού που εξετόξευσε την αισχρή και ψεύτικη αυτή κατηγορία και τον στέλνει στον άλλο κόσμο.
Δεν ισχυρίζομαι ότι η αυτοδικία είναι η ενδεδειγμένη λύση, ούτε προτρέπω –προς Θεού- κάθε αθώο που κατηγορείται αδίκως να προβαίνει σε βίαιες ενέργειες.
¨Όμως και σαν γιατρός αλλά και σαν υπερήλιξ με πολυκύμαντη ζωή, διαπίστωσα πολλές φορές πως αντιδρούνε σε παρόμοιες περιπτώσεις οι ΑΘΩΟΙ !.

Δρ Βλάσης Γωγούσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη