13 Δεκ 2014

Αρνηση κάθε ανάμειξης

Aρνήθηκε ο Γιώργος Σούκουρης οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση των καταγγελιών περί δωροδοκίας βουλευτών με στόχο να εξασφαλιστεί η πλειοψηφία ... για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, με ολιγοσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε στον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος ερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση και τον είχε καλέσει για εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή (κακούργημα).
Μάλιστα, ο Γ. Σούκουρης εκτός απροόπτου την ερχόμενη Τρίτη θα περάσει και πάλι το κατώφλι του Εφετείου προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις του εισαγγελέα. Τώρα, στο υπόμνημά του, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχεται ότι είχε επαφές με την βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνω Σταυρούλα Ξουλίδου αρνείται όμως κατηγορηματικά ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι καταγγελίες της πως επιχείρησε να την δωροδοκήσει «με 2-3 εκατομμύρια ευρώ».
Ο Γιώργος Σούκουρης δηλώνει «απλός βιοπαλαιστής που προσπαθεί να ζήσει την οικογένεια του» και αναφερόμενος στο περιεχόμενο των συζητήσεων του με την κ. Ξουλίδου φέρεται να υποστηρίζει ότι αφορούσαν τους Βορειοηπειρώτες αλλά και «γενικά θέματα πολιτικής φύσεως».
Τέλος, για τα περίφημα μηνύματα μέσω facebook υποστηρίζει πως «έχουν παρερμηνευθεί».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη