24 Δεκ 2014

Ατάκα Σαββίδη για Κλάους!

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει… τρέλα με τον Στέφανο Αθανασιάδη, καθώς τον θεωρεί σπουδαίο παίκτη και ηγέτη του ΠΑΟΚ και για αυτό δεν θέλει ούτε να… ακούει για προτάσεις από το εξωτερικό για τον ταλαντούχο επιθετικό.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έχει μία εξαιρετική σχέση με τον Κλάους, πολλές φορές οι δυο τους μάλιστα έχουν τετ α τετ πριν από κρίσιμα ματς, ενώ και ο διεθνής στράικερ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Σαββίδη.

Ο Ιβάν λοιπόν το καλοκαίρι, είχε ξεκαθαρίσει στους συνεργάτες του, πως θέλει οπωσδήποτε να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να παραμείνει στην ομάδα με νέο «χρυσό συμβόλαιο» ο Αθανασιάδης, ενώ σε όσους τον ενημέρωναν για προτάσεις από το εξωτερικό, δεν ήθελε ΟΥΤΕ να τις ακούσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport», ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ για να δείξει πόσο πολύ θέλει τον διεθνή φορ, είχε αρνηθεί πρόταση της Παλέρμο, λέγοντας: «Δεν θέλω τα 2 εκ. ευρώ των Ιταλών κι ας μείνεις ελεύθερος το καλοκαίρι»! Πρόκειται για μία φοβερή ατάκα, την οποία σίγουρα δεν έχουμε ξανακούσει από ιδιοκτήτη άλλης ελληνικής ομάδας…
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη