13 Ιαν 2015

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους δικαιούχους του Μ.Α.Ζ.Ι.

Διάλλειμα από τις προεκλογικές του υποχρεώσεις έκανε σήμερα ο Κώστας Γκιουλέκας για να συναντήσει τους δικαιούχους του Μ.Α.Ζ.Ι. στους οποίους το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Μ.Α.Ζ.Ι. – Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα», σε συνεργασία με τον Όμιλο Ροταράκτ Θεσσαλονίκης, προσέφεραν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι. το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011 συνδράμει κάθε μήνα με τρόφιμα, ρουχισμό και είδη Α’ ανάγκης 1.500 συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ο Πρόεδρος του «Μ.Α.Ζ.Ι.», ο υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ομίλου Ροταράκτ και όλους τους γιατρούς που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, ανέφερε ότι:

«Σε μία πραγματικά δύσκολη περίοδο για όλους προσπαθούμε με ουσιαστικές δράσεις να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας που πλήττονται περισσότερο από την κρίση. Πέρα από τα τρόφιμα και τα είδη ρουχισμού που διανέμουμε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, προχωρούμε και στην κίνηση αυτή. Είναι σημαντικό οι συμπολίτες μας να μας συναντούν μπροστά τους με ουσιαστικές πράξεις και όχι με λόγια. Κι αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για κάποιους από εμάς που έχουν πραγματικά ιδιαίτερα έντονη ανάγκη».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη