14 Ιαν 2015

ΑΝΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ: Η ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ


Τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε σήμερα το πρωί η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου. Η κ. Ευθυμίου ενημερώθηκε από
το Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Βάκρινο για την επιχειρησιακή ετοιμότητα των στελεχών της ΥΜΕΤ και της ΥΑΤ αλλά και για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι έλληνες αστυνομικοί. Παρουσία του μέλους του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ Δημήτριου Δαγκλή η κ. Ευθυμίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη των δύο υπηρεσιών και να τους εκφράσει το σεβασμό και την εκτίμηση της για όσα προσφέρουν στον τομέα της ασφάλειας. 


Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης η Άννα Ευθυμίου δήλωσε τα εξής: «Η κατάργηση των YMET-YAT και ο αφοπλισμός των αστυνομικών αποτελεί κεντρική προεκλογική δέσμευση των συνιστωσών της διάλυσης και του χάους. Όσο και αν προσπαθούν τώρα ενόψει εκλογών να στρογγυλέψουν το λόγο τους και να καμουφλάρουν τις προθέσεις τους, όλοι ξέρουμε τι πραγματικά επιζητούν. Είναι τέτοια η εμπάθεια και η εμμονή τους κατά της Αστυνομίας που δεν έγραψαν ούτε μια σειρά για να συγχαρούν τους έλληνες αστυνομικούς για τις μεγάλες τους επιτυχίες στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Η συνιστώσα της κουκούλας είναι πολύ ισχυρή στο ΣΥΡΙΖΑ. Ας το έχουν αυτό υπόψη οι έλληνες πολίτες…»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη