Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

14 Ιαν 2015

Σάββας Αναστασιάδης: Να συστρατευθούμε όλοι στον αγώνα του Αντώνη Σαμαρά

Συνεχίζοντας την πορεία προς τις εκλογές ο Βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης, 13 μέρες πριν από τη σημαντικότερη εκλογική μάχη των τελευταίων ετών, πραγματοποιεί συναντήσεις με τους...

πολίτες της Περιφέρειάς του με μεγάλη επιτυχία, ενώ εντυπωσιακή είναι η παρουσία της νεολαίας.
Γεμίζει ασφυκτικά τις αίθουσες, κάτι που θυμίζει παλαιότερες εποχές, και είναι ο μόνος Βουλευτής στη Μακεδονία και ίσως σε ολόκληρη την Ελλάδα που αντιμετώπιζε πολύ πριν τις εκλογές με θάρρος τους εξαγριωμένους πολίτες και απαντούσε στις ερωτήσεις και τις αγωνίες τους.

Ο κ. Αναστασιάδης μίλησε στην κατάμεστη αίθουσα του Θερμαϊς στη Θέρμη , όπου ο κόσμος τον παρακολούθησε με ιδιαίτερη προσοχή , διακόπτοντας μόνο για να τον χειροκροτήσει.

Ήταν όλοι εκεί οι φίλοι του Σάββα Αναστασιάδη, ήταν και ο φίλος και εκπρόσωπος του Μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη, ο κ.Παύλος Σαββίδης.

Είμαι από αυτούς που πίστεψαν στο Ευρωπαϊκό Όραμα του μεγάλου Εθνικού ηγέτη Κωνσταντίνου Καραμανλή που οδήγησε τη χώρα στην Ευρώπη, έλεγε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης στη συνέχεια και πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση ο κόσμος στο Θερμαϊς χειροκροτούσε όρθιος και συγκινημένος.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Βουλευτής ο οποίος ήταν αρκετά φορτισμένος, κάλεσε τον κόσμο συστρατευτεί στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά .
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη