3 Ιαν 2015

Ποιοι πήγαν στην ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου


Οι αναμενόμενοι και οι... εκπλήξεις


 
Σε κλίμα αποθέωσης μίλησε για το νέο κόμμα του, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, στο μουσείο Μπενάκη ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του κινήματός του, κάνοντας μάλιστα αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κώστα Καραμανλή.

Στην Οδό Πειραιώς έδωσαν το "παρών" αρκετά πρόσωπα από την πολιτική ζωή της χώρας. Εκτός όμως από τους "παπανδρεϊκούς" που ήταν αναμενόμενο να βρεθούν κοντά στην προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου, στο Μουσείο Μπενάκη υπήρξαν και πρόσωπα-εκπλήξεις.

Χαρακτηριστικότερη όλων είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, πρώην βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ που διεγράφη από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ μάλιστα συζητούσε πρόσφατα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τυχόν συνεργασία. Ακόμα, παρών ήταν και ο ανεξάρτητος Χρήστος Αηδόνης.

Εντύπωση προκάλεσε και η παρουσία της πρώην βουλευτίνας της Νέας Δημοκρατίας, Έλσας Παπαδημητρίου.

Όσον αφορά στους "παπανδρεϊκούς", στο μουσείο Μπενάκη βρέθηκαν ο Παύλος Γερουλάνος, ο Θάνος Μωραΐτης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Συμεών Κεδίκογλου, ο Δημήτρης Ρέππας, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο Πάνος Μπεγλίτης, ο Φίλιππος Πετσάλνικος.

Φυσικά, στο Μουσείο Μπενάκη βρέθηκαν και τα αδέλφια του πρώην πρωθυπουργού, Νίκος και Αντρίκος Παπανδρέου.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη