11 Ιαν 2015

Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση του Βαρτζόπουλου



Συγκλονιστική χαρακτήρισε τη σημερινή συγκέντρωση των πολιτικών του φίλων ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος και ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρεβρισκομένους για τη συμμετοχή «και τη δύναμη που μού δίνετε για να κάνουμε μαζί την ανατροπή», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Παρουσία 1.500 και πλέον πολιτών, από όλη τη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, ο κ. Βαρτζόπουλος, χαρακτήρισε μεγάλη τιμή...
για τον τόπο μας την κάθοδο Σαμαρά στην δική μας εκλογική περιφέρεια και εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη της Ν.Δ. στις εκλογές. «Βλέπετε στις δημοσκοπήσεις την ψαλίδα να κλείνει. Την επόμενη εβδομάδα η διαφορά θα έχει πέσει στη 1,5 μονάδα. Τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα είμαστε ίσα- ίσα. Την 25η Γενάρη θα κερδίσουμε με μικρή αλλά ουσιαστική διαφορά! Για να τσούξει», είπε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για τη δική του υποψηφιότητα ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος υπογράμμισε ότι «όπως είπαμε, η ΝΔ θα κερδίσει. Το θέμα είναι να βγω και εγώ! Ξέρω ότι βαθιά μέσα σας πράγματι πιστεύετε ότι πρέπει να εκλεγώ, γιατί μπορώ να βοηθήσω τη Β΄ Περιφέρεια. Νομίζω ότι μπορώ να ταρακουνήσω γερά το κλεινόν άστυ των Αθηνών, αλλά γι’ αυτό χρειάζομαι λαϊκή εντολή!
Μπορώ να πράγματι να είμαι ένα χρήσιμο εργαλείο για τους Δημάρχους, την περιφέρεια, τους αγρότες και τους επιχειρηματίες μας αλλά και σε έναν εκτεταμένο εξευρωπαϊσμό της Δημόσιας Διοίκησης. Γιατί θα είμαι πολύ χρήσιμος στην οικοδόμηση μίας υγειούς σχέσης εμπιστοσύνης, κριτικής υποστήριξης και αλληλοσεβασμού με τους ευρωπαίους εταίρους μας», είπε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η χώρα, έκανε λόγο για ουσιαστική χρεοκοπία. «Δε χρεοκόπησε η ιδεολογία μας, ούτε ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας. Χρεοκόπησε η διαχείριση, το πολιτικό προσωπικό. Δε φταίει η πολιτική μας, δε φταίει η Ευρώπη. Φταίει ότι δεν είμαστε αρκετά Ευρώπη! Φταίνε οι πολιτικοί μας. Γι’ αυτό δεν αλλάζουμε πολιτική! Αλλάζουμε πολιτικούς», τόνισε ο κ. Βαρτζόπουλος.
Αναφερόμενος στις θυσίες του ελληνικού λαού τις χαρακτήρισε δυσβάσταχτες. «Τώρα όμως τελειώνουν. Στο εξής θα υπάρχει μόνο ανάταση και ανάκαμψη. Αρκεί να κερδίσει η ΝΔ, που διαθέτει το πρόγραμμα εκείνο με το οποίο θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις της έκτης αξιολόγησης, να δοθεί η δόση των 7 δισ. και θα ολοκληρωθεί το Μνημόνιο. Με το πρόγραμμα αυτό την άνοιξη μπορούμε να βγούμε στις Αγορές για να συνεχίσουμε την έξοδο μας από την κρίση», επεσήμανε ο ίδιος.
Μιλώντας για το ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε ότι δεν είναι σε θέση να κυβερνήσει και δε θα κυβερνήσει ποτέ αυτή τη χώρα, ούτε για μία στιγμή, ούτε για ένα λεπτό! «Δεν λένε πού θα βρουν τα χρήματα για τις ανάγκες της χώρας, η πολιτική τους σημαίνει επιστροφή στη δραχμή. Αυτή είναι η αλήθεια, ο ελληνικός λαός διαλέγει και παίρνει», τόνισε ο κ. Βαρτζόπουλος.
 

 

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη