16 Ιαν 2015

Hθοποιός ακύρωσε τον γάμο της και έχει νέο σύντροφο!

Φαίνεται πως η Kate Hudson έχει βρει τον έpωτα στο πρόσωπο του 29χρονου χορευτή Derek Hough και μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει τη σχέση τους μέσα από τα μέσα κοινωνική δικτύωσης, κάνοντας τις φήμες σχετικά με τα αίτια του χωρισμού της από τον Matthew Bellamy να φουντώνουν.

Μόλις τον προηγούμενο μήνα η όμορφη ηθοποιός ματαίωσε τον επερχόμενο γάμο της με τον τραγουδιστή των Muse, χωρίς όμως να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση.
 Τι και αν είχαν πέντε χρόνια σχέση και ένα παιδί μαζί, η Kate προτίμησε να πάρει την καινούργια της αγάπη και να πάνε μαζί στις «Χρυσές Σφαίρες».

Ο Derek Hough κράτησε μια πολύ διακριτική στάση, αφού απέφυγε να φωτογραφηθεί μαζί της.

Πάντως, αν σκεφτούμε όλα τα παραπάνω δεδομένα, δεν θα διαφωνήσουμε με τη θεωρία που θέλει την 35χρονη ηθοποιό να χωρίζει για χάρη τρίτου προσώπου.

Το καλύτερο κομμάτι της ιστορίας όμως είναι πως ενώ η Kate ετοιμαζόταν για τη λαμπερή βραδιά των βραβείων κάνοντας γιόγκα και κούρες ομορφιάς, ο Matthew Bellamy είχε μείνει σπίτι, αναλαμβάνοντας ευθύνες νταντάς! Αυτά έχουν τα οικογενειακά βάρη, Mat.



e-daily.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη