7 Ιαν 2015

Προειδοποίηση περιεχομένου όταν μπαίνω στο taxalia. Τι είναι αυτό;

Όπως θα παρατηρείτε, για να διαβάσετε πλέον το taxalia απαιτείται να κάνετε κλικ σε μια προειδοποίηση. Κατ ΄αρχήν να εξηγήσουμε ότι το blog taxalia είναι το ίδιο και είναι απολύτως ασφαλές. Δεν είναι ιός ή κάτι επικίνδυνο. Απλά, κάποιος...

"αναγνώστης", στα πλαίσια του μικροκομματικού προεκλογικού "αγώνα" προφανώς, θεώρησε χρήσιμο, να σας ταλαιπωρεί, καταγγέλοντάς μας στην google για ...ακατάλληλο περιεχόμενο. Ξόδεψε μισή ώρα από τη ζωή του, για να καταγγείλει ότι προβλήθηκε από αυτήν εδώ την ανάρτηση, την οποία κατήγγειλε ως ...πορνογραφική:
Επικοινωνήσαμε με τη google, καταγγέλοντας τον κακόβουλο καταγγέλοντα. Καταχρηστική είναι η καταγγελία και όχι το περιεχόμενο του blog, που είναι από τα πιό προσεκτικά. Όλοι σας βλέπετε περιεχόμενο άλλων sites και blogs, τα οποία όμως δεν ενοχλούν τους γκρινιάρηδες. Προφανώς, ενοχλούν τα 200.000.000 επισκέψεων αυτού του blog.

Ευελπιστούμε ότι η google θα επαξετάσει την υπόθεση και θα σας απαλλάξει από τον κόπο να κάνετε δύο κλικς για δείτε το blog.

Μέχρι τότε, πρέπει να γνωρίζετε ότι το site είναι ασφαλέστατο, αυτό το πράγμα δεν είναι ιός, συνεχίστε να μπαίνετε στην παρέα μας , χωρίς κανένα άγχος. Πατήστε άφοβα το κουμπί "ΚΑΤΑΝΟΩ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ"

Λυπούμαστε για την απώλεια ενός-δύο επιπλέον δευτερολέπτων, μέχρι να φτάσετε στο blog, αλλά τι να κάνουμε; Όσο υπάρχουν κακόβουλοι αναγνώστες, τα blogs θα έχουν τέτοια προβλήματα...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη