16 Φεβ 2015

ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ


Χαριστέας, Μπαλογιάννης και Freddy Brooks τιμήθηκαν από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη 
Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή των αθλητών και των γονέων αλλά και σημαντικών ανθρώπων της πολιτικής, του αθλητισμού και της εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης των
Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη – ΜΒΑ μαζί με το Σωματείο ΜΑΣ – ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ, της Ακαδημία Ποδοσφαίρου των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη και της Ακαδημίας Βόλεϊ Κοριτσιών των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη - ΜGVA , στο Θέατρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου των Εκπαιδευτηρίων στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου (Εθνική Οδός Θεσ/νίκης–Ν. Μουδανιών), το πρωί της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου.

Στην λαμπρή αθλητική γιορτή τιμώμενα πρόσωπα ήταν ο διεθνής ποδοσφαιριστής και σκόρερ του χρυσού γκολ του τελικού του Euro 2004 Άγγελος Χαριστέας, ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Γεώργιος Μπαλογιάννης, και ο διεθνής κουβανός αθλητής του βόλεϋ Freddy Brooks

Συγκεκριμένα:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ Ε. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και σκόρερ του χρυσού γκολ του τελικού του Euro 2004 Άγγελος Χαριστέας, ήταν τo τιμώμενοo πρόσωπo στην εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη για την προσφορά τους στον αθλητισμό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν σύντομο απολογισμό της ακαδημίας, από τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Φώτη Στεφανίδη, ο οποίος ευχαρίστησε κυρίως τους γονείς των αθλητών γιατί με την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία κατάφερε να έχει υψηλό επίπεδο και σημαντικές διακρίσεις. Στη συνέχεια χαιρετισμό απεύθυνε ο Διευθυντής Αθλητισμού των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη Ευθύμιος Χασιώτης, ο οποίος προέτρεψε τους μικρούς μαθητές να ασχολούνται με τον αθλητισμό αλλά, ποτέ να μην παραμελούν τα μαθήματά τους.

Ακολούθησε η βράβευση του διεθνή ποδοσφαιριστή Άγγελου Χαριστέα από τον Διευθυντή Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη κ. Πάρι Δικτσή.

Ο Άγγελος Χαριστέας στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη για την πρόσκληση και την τιμητική βράβευση και απευθυνόμενος προς τους μικρούς αθλητές ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο αθλητισμός έχει μοναδικές χαρές αλλά και πολλές δυσκολίες. Στις δυσκολίες πρέπει να είστε δυνατοί και να προσπαθείτε για το καλύτερο. Εγώ με την προσπάθεια και τον σκληρό αγώνα κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Σας εύχομαι να πραγματοποιήσετε και εσείς κάθε όνειρό σας».

Στην εκδήλωση προβλήθηκε οπτικό υλικό με στιγμιότυπα από αγώνες με πρωταγωνιστή τον Άγγελο Χαριστέα ενώ οι μικροί μαθητές –αθλητές είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τον Διεθνή ποδοσφαιριστή..



Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας για όλους τους αθλητές της Ακαδημίας.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ – ΜGVA
Τιμητική πλακέτα στον διεθνή κουβανό βολεϊμπολίστα Freddy Brooks για την προσφορά του στον αθλητισμό απένειμε η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη κ. Εύη Μαντουλίδου, εκ μέρους της Ακαδημίας Βόλεϊ Κοριτσιών των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη – ΜGVA, κατά την εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.

Ο Freddy Brooks συγκινημένος ευχαρίστησε να Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη για την βράβευση ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά «Είναι πολύ σημαντικό για μένα να με θυμούνται μετά από τόσα χρόνια που δεν είμαι παίκτης εν ενεργεία.» Απευθυνόμενος προς τα παιδιά τα προέτρεψε να είναι προσεκτικά και συγκεντρωμένα από την αρχή της ενασχόλησης τους με τον αθλητισμό ώστε «να μάθουν καλά το άθλημα» και να μην παραμελούν ποτέ να μαθήματά τους. Επίσης αναφέρθηκε στη σημασία του ομαδικού αθλήματος γιατί όπως είπε «τα παιδιά με το ομαδικό άθλημα μαθαίνουν να επικοινωνούν από μικρά μεταξύ τους».

Οι αθλήτριες μετά την κοπή της πίτας είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον διεθνή βολεϊμπολίστα και να συζητήσουν μαζί του για τα μυστικά του αθλήματος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, ΜΒΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ – ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ


Τιμώμενο πρόσωπο στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη – ΜΒΑ και του Σωματείου ΜΑΣ – ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ ήταν ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Γεώργιος Μπαλογιάννης για την προσφορά τους στο άθλημα.

Στην αρχή της εκδήλωσης το λόγο έλαβε ο υπεύθυνος προπονητής της Ακαδημίας ΜΒΑ, Νίκος Κεραμέας, που έκανε μια αναδρομή στην πορεία των 21 χρόνων της ακαδημίας τονίζοντας χαρακτηριστικά «χιλιάδες παιδιά όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν τα γήπεδα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και εμείς κληθήκαμε και να τους μάθουμε μπάσκετ αλλά και να διαμορφώσουμε τον χαρακτήρα τους». Ευχαρίστησε τα παιδιά, τους προπονητές, τους γονείς, τη διοίκηση των Εκπαιδευτηρίων και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον ιδρυτή τους Ευάγγελο Μαντουλίδη. «Η φυσική του παρουσία μας λείπει. Ακολουθούμε όμως το δρόμο του, τις αρχές και τα πιστεύω του», επισήμανε.

Στη συνέχεια μίλησε ο υπεύθυνος μπάσκετ του ΜΑΣ Μαντουλίδης, Ευθύμιος Χασιώτης, ο οποίος έκανε ένα μίνι απολογισμό της αγωνιστικής χρονιάς που μας πέρασε χαρακτηρίζοντάς την ιδιαίτερα πετυχημένη. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην παιδική ομάδα ΜΑΣ Μαντουλίδης που το 2013 – 2014 ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας. Κάλεσε μάλιστα τους αθλητές της συγκεκριμένης ομάδας στην σκηνή τους οποίους βράβευσε ο Πρόεδρος της ΕΣΑΚΕ κ. Χαλβατζάκης. 

Απευθυνόμενος προς τους γονείς ο κ. Χασιώτης αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία του αθλητισμού για τα νέα παιδιά και ζήτησε από τους γονείς να μην τα αγχώνουν και να «είναι υποστηρικτές τους και όχι καθοδηγητές τους», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο Γιώργος Μπαλογιάννης αμέσως μετά την βράβευσή του από την κ. Εύη Μαντουλίδου ευχαρίστησε τον σύλλογο και τα Εκπαιδευτήρια για την ξεχωριστή τιμή. Μάλιστα αναφέρθηκε σε ένα στιγμιότυπο πριν από πολλά χρόνια με τον Ευάγγελο Μαντουλίδη: «Πριν από πολλά χρόνια, σ αυτόν εδώ το χώρο συνάντησα τον Ευάγγελο Μαντουλίδη, ο οποίος μου είπε κάτι που μου έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ: ‘’Δεν έχει σημασία πόσο καλός αθλητής είσαι. Ή πόσο καλύτερος θα γίνεις. Αυτό που έχει σημασία είναι να γίνεις καλύτερος άνθρωπος μέσω του αθλητισμού’’, μου είχε αναφέρει τότε»
Στην συνέχεια ο Ευθύμιος Χασιώτης, έκοψε την βασιλόπιττα ενώ δόθηκαν μικρά πιτάκια σε όλους τους αθλητές του συλλόγου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη