7 Μαρ 2015

ΠΑΣΠΑ:10οs Διεθνήs Μαραθώνιοs «Μέγας Αλέξανδρος»!!


Την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 η πόλη μας γιορτάζει. Διεξάγεται ο 10οςΕπετειακός Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» και σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού ο σύλλογός μας θα είναι παρών ως υποστηριζόμενος φορέας με τη δική του ομάδα.
Καλούμε φίλους και υποστηρικτές του συλλόγου να τρέξουνμε την ομάδα μας, ενισχύοντας έμπρακτα το έργο και τους στόχους μας, καθώς μέρος τους κόστους συμμετοχής θα διατεθεί υπέρ του συλλόγου μας.
Καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι η
11η Μαρτίου. Σας περιμένουμε στα γραφεία του συλλόγου (Σιγάλα 9 & Παπαδάκη 41 – περιοχή Βούλγαρη) για τις δηλώσεις σας. Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία.

Σας προσκαλούμε να δώσετε το δυναμικό παρών στα αγωνίσματα των 5 χλμ. των 10 χλμ. και του Μαραθωνίου.

5 ευρώ από κάθε συμμετοχή ενισχύουν το έργο και τη προσπάθεια του συλλόγου παραπληγικών !!!

Οι Εγγραφές για τα 5, 10 & 42 χλμ. κλείνουν την Τετάρτη 11Μαρτίου 2015

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε μπορείτε να εγγραφείτε στο γραφείο μας (Καθ. Παπαδάκη 41 &Σιγάλα 9 περιοχή Βούλγαρη) καθημερινά 9 πμ – 5 μμ. Τηλ. Επικοινωνίας 2310-310210

Προσοχή – Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να καταβάλετε

το αντίτιμο της συμμετοχής σας έως τις 11 Μαρτίου 2015

Κόστος εγγραφής για κάθε άτομο :

Μαραθώνιος 42 χλμ: 30 ευρώ

Αγώνας Δρόμου 10 χλμ: 15 ευρώ

Αγώνας Δρόμου Υγείας 5 χλμ: 15 ευρώ


Σεπεριμένουμεγιατί
«ΟΑγώναςτηςΑναπηρίαςαφοράόλους
ΒαδίζειςΜαζίμας ???»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη