4 Μαρ 2015

Νέο ΔΣ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν παίζονται σε λέω: αμέσως οι αλλαγές στα ΔΣ, όχι σαν τα πρόβατα τους νεοδημοκράτες που το ζύγιζαν από δω κι απο κει μέχρι να το υπογράψουν!
Έτσι μας ήρθε η ανακοίνωση:
Ο αν. Υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης συμπληρώνει το παζλ με τους ανθρώπους που καλύπτουν οργανικές θέσεις-κλειδιά, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν να υλοποιήσει τη νέα κινηματογραφική του πολιτική. Ύστερα από την ανακοίνωση του νέου Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, έρχεται ο ορισμός του Διοικητικού Συμβουλίου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το οποίο περιλαμβάνει αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου.

Στη θέση του Προέδρου βρίσκεται, πλέον, ο γνωστός Διευθυντής Φωτογραφίας και μόνιμος συνεργάτης του Θόδωρου Αγγελόπουλου, Γιώργος Αρβανίτης, ενώ στη θέση του Αντιπροέδρου ο συγγραφέας, μεταφραστής και κινηματογραφιστής Αχιλλέας Κυριακίδης. Μέλη του νέου Δ.Σ. του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης είναι ο σκηνοθέτης Γιώργος Τσεμπερόπουλος, ο συνθέτης Γιώργος Χριστιανάκης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Τούλας, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Σπύρος Πέγκας (εκπρόσωπος του δήμου Θεσσαλονίκης ) και η σκηνοθέτιδα Κυριακή Μάλαμα (εκπρόσωπος της Δημόσιας Τηλεόρασης ).
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη