30 Μαρ 2015

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΒΡΕ ΣΑΜΑΡΑ!!!!!

Είπα  να ακούσω σήμερα πάλι τον έγκριτο Νίκο  και συντόνισα το ραδιοφωνάκι μου στα FM...συχνότητα δεν λέω ..έτσι για να ακούω
και τους άλλους τους διαφορετικούς ...
Και τι άκουσα ο άνθρωπος!!!
Το βράδυ λέει σε μια εκπομπή που κάνει στο γνωστό κανάλι θα γίνει μονομαχία..Παρεμπιπτόντως η εκπομπή είναι  δημοκρατικότατη σε σχέση με αυτή του Γιώργου (όχι του Τραγκα)  του άλλου Γιώργου λέμε.
Θα γίνει λοιπόν μονομαχία είπε ο Νίκος  μεταξύ του Κυριάκου  ..κάποια θέση έχει  αυτός στην ΝΔ  ..και ενός υπουργού της Συγκυβέρνησης.
Αλήθεια λέω δεν θυμάμαι το όνομα του υπουργού ..Τα ονόματα που ξέρω είναι Αλέξης, Γιάνης και Λαφαζάνης...και για να επανέλθω γιατί χάνουμε..
Βρε Νίκο για πια μονομαχία μας λες...αυτός ο εκπρόσωπος της ΝΔ και μόνο που βγαίνει  στο γυαλί σηκώνει την τρίχα κάγκελο πρώτα των δεξιών και μετά των υπολοίπων .....Αν υποψιατώ όμως ότι τον κάλεσες για να χάσει ο Σαμαράς καναδυό μονάδες και  να κάνεις πλάκα  θα το αντέξω... Αλλά και εσύ βρε Σαμαρά φτάνει.. όχι άλλο κάρβουνο στην ΝΔ......έκτος και αν είδες κάτι βαθυστόχαστο  στο βλέμα του που ομολογούμενα και αυταπόδεικτα  μόνον εσύ το βλέπεις ....Αντώνη μου!!!!
""onlyone"'
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη