21 Μαρ 2015

Ατύχημα : Βγήκε από το δρόμο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, χωρίς ευτυχώς κανέναν τραυματισμό

Λαχτάρησαν νωρίς το πρωί οι επιβάτες του λεωφορείου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, που είχε ξεκινήσει από την Αθήνα.

Στην Ε.Ο στο ύψος της Σκάρφειας, ο οδηγός έχασε, για άγνωστη αιτία, τον ελέγχο του οχήματος που κατέληξε εκτός δρόμου. Οι επιβάτες κατάφεραν να βγουν από το λεωφορείο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Ο οδηγός μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας.

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ξεκίνησε στις 8 από Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη. Όταν έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί στο 187χλμ. πριν από τον Μώλο, ο οδηγός από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Το λεωφορείο άρχισε να ξηλώνει τις μπάρες και ο οδηγός να προσπαθεί να το επαναφέρει. Τελικά εξετράπη στο πρανές του δρόμου και σταμάτησε στην πυκνή βλάστηση σε ένα δένδρο.

Ο οδηγός δεν έτρεχε, δεν μιλούσε στο κινητό και γενικά σε όλο το δρόμο η οδηγική του συμπεριφορά ήταν πολύ καλή, είπαν οι επιβάτες στο LamiaReport.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να έσκασε κάποιο λάστιχο ή κάποιο παθολογικό αίτιο του 41χρονου οδηγού. Προανάκριση διενεργεί το Β' Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη