30 Μαρ 2015

ΟΝΝΕΔ : Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ αυτούς που απρόκλητα βεβηλώνουν τα εθνικά μας σύμβολα

H σημερινή κατάληψη της πρυτανείας από ομάδες αντιεξουσιαστών αποτελεί άλλο
ένατραύμα στο βαριά λαβωμένο σώμα της ανώτατης εκπαίδευσης.
Η κυβέρνηση όμως επέλεξε γιαμία ακόμη φορά τον δρόμο της ανοχής στα έκτροπα των κουκουλοφόρων, που μοιραία πια οδηγείστη συνενοχή της.
 Η πρωτοφανής ανοχή της κυβέρνησης στα περιστατικά βίας εντός τωνπανεπιστημίων θίγει ευθέως τη λειτουργία των Ιδρυμάτων, καθώς αποδεικνύεται έμπρακτα και μετο χειρότερο τρόπο ότι δε σέβεται τους φοιτητές, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τουςακαδημαϊκούς δασκάλους αλλά κυρίως δε σέβεται το ίδιο το Πανεπιστήμιο και τους νόμους. Αλγεινή εντύπωση προκαλεί εξίσου η κατάπτυστη ανακοίνωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στηνοποία υπερασπίζεται την κατάληψη.
Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ προτιμά να βλέπει ένα πανεπιστήμιοαιχμάλωτο στα χέρια των κουκουλοφόρων, παραδομένο στις καταστροφές και τις φασίζουσεςσυμπεριφορές, παρά ένα σύγχρονο και απελευθερωμένο από τις παθογένειες πανεπιστήμιο.
 Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με την ανακοίνωσή της όμως κάνει κάτι πολύ χειρότερο. Υπερασπίζεται αυτούςπου απρόκλητα βεβηλώνουν τα εθνικά μας σύμβολα, υπαγορεύοντας παράλληλα στην κυβέρνησηνα μην επεμβαίνει καμία αρχή ακόμα και για αυτόφωρα αδικήματα. Η θέση μας απέναντι σταπεριστατικά βίας εντός των πανεπιστημιακών χώρων είναι ξεκάθαρη. Καμία ανοχή σεπαραβατικές συμπεριφορές που υποβαθμίζουν συστηματικά την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη