8 Μαρ 2015

Σπάζουν τα αναχώματα στον ποταμό Στρυμόνα-Έκτακτη σύσκεψη στον Αχινό Σερρών

Συναγερμός έχει σημάνει στους δήμους Βισαλτίας, Εμμανουήλ Παπά του Ν. Σερρών μετά την απειλή του ποταμού Στρυμόνα να πλημμυρίσει αμέτρητες καλλιεργήσιμες εκτάσεις, τα αναχωματα έχουν σπάσει καθώς έχει αυξηθεί επικίνδυνα η στάθμη του Στρυμόνα.
Πρίν λίγο (7-3-2015 21:10) πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στο δημοτικό διαμέρισμα του Αχινού παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη, του αναπληρωτή προϊσταμένου της πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Σερρών Γιώργου Καραγιαννίδη και πολλώνυπηρεσιακών παραγόντων και της Π.Υ. Σερρών. Στην σύσκεψη τέθηκαν επι τάπητος οι επόμενες κινησείς των φορεών σε περίπτωση πλημμυρών.
Στο δήμο Εμμανουήλ Παπά άμεσο κίνδυνο διατρέχουν οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις που βρίσκονται παράκτια του Στρυμόνα στις περιοχές του Παραλιμνίου, του Πεθελινού και του Ψυχικού. Νωρίτερα (7-3-2015 19:00) στο Πεθελινό δύο γκέιντερ παρουσία του Δημάρχου Εμμ. Παππά Δημήτρη Νότα και του Αντιδημάρχου Γιώργου Στοϊκου ήταν στο σημείο προκειμένου να συνδράμουν για να μην υπάρξει πρόβλημα.






 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη