5 Μαρ 2015

K.O Ν.Δ:Περίπου 15 βουλευτές έβαλαν θέμα εκτάκτου Συνεδρίου..

Περίπου 15 στελέχη έβαλαν περισσότερο ή λιγότερο επιτακτικά θέμα εκτάκτου Συνεδρίου με τους Ντόρα Μπακογιάννη,
Νίκο Δένδια και Ευριπίδη Στυλιανίδη να είναι οι πλέον αιχμηροί.
Μεταξύ άλλων οι βουλευτές κ.κ. Βλάχος, Τσιάρας, Σαλμάς, Καράογλου ζήτησαν συνέδριο. Από την πλευρά των «προεδρικών», υπέρ Σαμαρά τάχθηκαν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Αδωνις Γεωργιάδης, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Νικήτας Κακλαμάνης, Χρ. Σταϊκούρας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Κ. Σκρέκας, Μάκης Βορίδης, Κ. Καραγκούνης, Β. Οικονόμου κ.α.
Ο Αδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το Πάσχα θα πέσει», θέλοντας προφανώς να επιστήσει την προσοχή σε πολιτικές εξελίξεις και να μην εστιάζεται η αντιπαράθεση στα εσωκομματικά. Σημείωσε μάλιστα ότι το ποσοστό της ΝΔ στις εκλογές, δεδομένων των συνθηκών, ήταν «εξαιρετικό».
Εκτακτο Συνέδριο ζήτησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Δεν διαβάσαμε σωστά αποτελέσματα των ευρωεκλογών, βάλαμε φρένο σε μεταρρυθμίσεις, δήλωσε για να προσθέσει: «Υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας και ιδεολογικό. Ισως ήταν καλύτερα να γίνει ένα έκτακτο συνέδριο». Τόνισε ακόμη ότι η ΝΔ πρέπει να πάρει απόφαση «αν έχουμε διάσταση από κυβερνητισμό και κρατισμό. Δεν κινηθήκαμε όλοι με τους ίδιους ρυθμούς».

 
 
 
πηγή:iefimerida.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη