22 Απρ 2015

Ηχηρή παρέμβαση Κώστα Καραμανλή!

Με ερώτηση του προς τον υπουργό Εξωτερικών, ο Κώστας Καραμανλής ζητάει να ενημερωθεί εάν
κινδυνεύουν οι παραδοσιακές συμμαχίες της χώρας μετά τις επαφές με Ρωσία, Κίνα, Βραζιλία και Ιράν.
Χαρακτηριστικά ο βουλευτής Σερρών  λέει  "Είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού για την αλλαγή στρατηγικής στην εξωτερική πολιτική της χώρας ή, αντιθέτως, πλήρους έλλειψης σχεδιασμού σε ένα τόσο κρίσιμο εθνικά ζήτημα καθώς κι αν θεωρεί ότι θα μεταβληθεί απέναντι στη χώρα μας η στάση της κυβέρνησης των Η.Π.Α. στους διεθνείς οργανισμούς, όπως π.χ. στο Δ.Ν.Τ. " και ρωτάει συγκεκριμένα το Νίκο Κοτζιά. 
Ο Κώστας Καραμανλής junior με δύο λόγια, επιμένει.... ευρωπαικά, αλλά όμως δεν έμεινε εκεί αφού με δεύτερη, του ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών ερωτά αν έχει αξιοποιηθεί το πλεονέκτημα ότι ο Έλληνας Επίτροπος είναι αρμόδιος για τα θέματα μεταναστευτικής πολιτικής.
Ο βουλευτής Σερρών οχι μόνο στηρίζει το Δημήτρη Αβραμόπουλο αλλά αναδεικνύει και το πλεονέκτημα της χώρας αφου εκπροσωπείται στις Βρυξέλλες με τον Επίτροπο Μεταναστευτικής Επιτροπής.
Τέλος ο ίδιος ζητάει να ενημερωθεί και για την πορεία των χρονοδιαγραμμάτων σε σχέση με τις αποζημιώσεις που δικαιούνται όσοι είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται στο νόμο Σερρών.

 http://www.parapolitika.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη