21 Απρ 2015

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας ΒΛΑΣΗΣ ΜΑΡΑΣ ο οποίος για ακόμη μια φορά έκανε υπερήφανους όλους μας στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που διεξήχθη στο Μονπελιέ της Γαλλίας.
 
Θυμίζουμε ότι ο Βλάσης Μάρας έχει ένα πολύ πλούσιο παλμαρέ το οποίο περιλαμβάνει τρεις παγκόσμιους τίτλους, πέντε ευρωπαϊκούς και ενός μεσογειακού τίτλου και αποτελεί μοναδικό γεγονός για Ελληνα αθλητή πράγμα που αποδεικνύει την μεγάλη προσωπικότητα που έχει κατακτήσει με κόπο εντός των τερέν της ενόργανης γυμναστικής ο μικροκαμωμένος αλλά πολύ επιτυχημένος Θεσσαλονικιός αθλητής. 
Για την επιτυχία του αυτή, ή μάλλον για την νέα αυτή μεγάλη στιγμή του, ο ΒΛΑΣΗΣ ΜΑΡΑΣ δήλωσε: «Ένα μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας ανήκει στον προπονητή μου. Επίσης, ευχαριστώ τους ανθρώπους που με στηρίζουν και το χορηγό μου, την Attica Bank, που με βοηθά καθοριστικά στην προσπάθειά μου». 
Ο χορηγός του Ελληνα αθλητή σε ανακοίνωση του τονίζει αφού συγχαίρει τον παγκόσμιο πρωταθλητή μας ότι σε ευχαριστούμε Βλάση και μας έκανες υπερήφανους όπως και όλους τους Ελληνες δίνοντας χαρά σε μια δύσκολη εποχή σε όλους. 
Από τη σειρά μας δεν θα έχουμε να σημειώσουμε κάτι άλλο παρά μόνο και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και πολλά πολλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ στον πραγματικό γίγαντα ΒΛΑΣΗ ΜΑΡΑ ο οποίος μας τιμά που βρίσκεται τόσο ψηλά και ελπίζουμε να είναι υγιής και να μας χαρίσει και άλλες τέτοιες παρόμοιες στιγμές με ανάλογες επιτυχίες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη