15 Απρ 2015

ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι και επίσημα στους "59" που απαλλάσσονται για την υπόθεση του 2011 με τους στημένους αγώνες.
 Πανηγυρική απαλλαγή και δικαίωση για τον ισχυρό άνδρα των Πρωταθλητών Ελλάδας, με
τη λάσπη να επιστρέφει στα... μούτρα όλων όσων τόλμησαν να πιάσουν στο στόμα τους τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του.
 Πιο συγκεκριμένα, σήμερα έγινε γνωστή και επίσημα η πρόταση του αντιεισαγγελέα εφετών, Παναγιώτη Πούλιου, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι στους "59" που απαλλάσσονται για την υπόθεση του 2011 με τους χειραγωγημένους αγώνες.
Είναι μία στιγμή δικαίωσης για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος δέχθηκε πολλή λάσπη, αλλά αυτή επιστρέφει στα μούτρα όλων όσων τόλμησαν να εμπλέξουν την ομάδα και τον διοικητικό ηγέτη της σε αυτήν την ιστορία.
 Για τρία χρόνια, από το 2011 μέχρι το 2014, ο Ολυμπιακός και προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκαν στο στόχαστρο κάθε πιθανού και απίθανου τύπου, αλλά κάθε προπαγάνδα έχει και ένα όριο.
Αυτή η λάσπη που με τόση ευκολία έριχναν καθημερινά, γυρίζει... μπούμερανγκ στα πρόσωπα όλων όσων τόλμησαν να αμφισβητήσουν την καθαρότητα του Ολυμπιακού και του προέδρου του.
 Πλέον, από εδώ και πέρα, ο καθένας θα μπει στη θέση του και όση λάσπη δέχθηκε ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα μετατρέπεται σε... "ραντεβού" στις δικαστικές αίθουσες.

ΠΗΓΗ

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη