15 Απρ 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΥΜΜΗΡΟΠΑΘΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Oι μάσκες έπεσαν νωρίς για την Συγκυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ -ΣΕΡΡΩΝ στρέφεται με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον των πολιτών και των φορέων του Ν. Σερρών που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για τους πλημμυροπαθείς αγρότες του νoμού.
Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο συλλαλητήριο απουσίαζαν οι κυβερνητικοί βουλευτές   κ. Αφροδίτη Σταμπουλή(ΣΥΡΙΖΑ) και η ΥΜΑΘ κ.Μαρία Κόλλια(ΑΝΕΛ), ενώ ήταν παρόντες δύο πολιτευτές  ΣΥΡΙΖΑ Σερρών...Διαβάστε το απίστευτο δελτίο τύπου της κοινωνικά ευαίσθητης αριστερας...αξίζει τον κόπο!!!!

""Γιναμε σήμερα ( 15/4/15 ) στην συγκέντρωση της Πλατείας Ελευθερίας θεατές μιας Πολιτικής φιέστας <<ανεξάρτητων >> δεξιών πολιτικών παραγόντων και ορισμένων άχρωμων αοσμων τεως προοδευτικάριων οι οποίοι επιχειρούν να μετατοπίσουν την πολιτική βάση των επίκαιρων και διαχρονικών ευθυνών τους στο διαχρονικό πρόβλημα των πλημμύρων
Επιχειρούν να διαχειριστούν πολιτικές εκτόνωσης των αγροτών οι οποίοι σε όλη την περίοδο άσκησαν ευθέως κριτική στην πολιτεία τους και σήμερα τους γυρίζουν την πλάτη.
Προσπαθούν να παρουσιάσουν οτι για αυτό που δεν έπραξαν αυτοι 60 χρόνια ευθύνεται ο <<ιος >> των ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ παραβλέποντας σκοπίμως οτι η κυβέρνηση έσκυψε πάνω στο πρόβλημα από την πρώτη κιόλας στιγμή και εργάζεται πυρετωδώς χωρίς ανέξοδες εξαγγελίες και βαρύγδουπές δηλώσεις προς την κατευθυνση των πραγματικών λύσεων μέσα σε ένα εξαιρετικα αντίξοο πολιτικο-οικονομικο περιβάλλον

ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ
""

""onlyone""
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη