13 Απρ 2015

Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ...

Ελάτε να περπατήσουμε, ελάτε να χαρούμε, ελάτε να βγάλουμε από μέσα μας όλα τα προβλήματα πλάι στην αύρα της παραλίας της Θεσσαλονίκης μας.

Ελάτε εκεί όπου δεν υπάρχει μέρα ή νύχτα, η όμορφη παραλία μας είναι ΑΝΟΙΧΤΗ 24 ώρες το 24ωρο και μας περιμένει για να ηρεμήσουμε και να ατενίσουμε το πέλαγος και να επαναφέρουμε την σωματική και ψυχική μας ευεξία και να διώξουμε μακριά κάθε κακό που υπάρχει μέσα μας στο μυαλό μας στο πνεύμα μας και ότι άσχημο μας προβληματίζει και μας ... ρίχνει εν τέλει.














Με τα πόδια ή με το ποδήλατο από την έδρα των γραφείων του λιμένα μέχρι το Μέγαρο Μουσικής όπου θα βλέπουμε τα αεροπλάνα να μας προσπερνούν από κοντά κατά την απογείωση ή την προσγείωση τους.
















Και ίσως να δούμε τα πράγματα μετά με άλλο μάτι και ίσως μας πραγματοποιηθούν όλα όσα σκεφτόμαστε ή τελοσπάντων όλα όσα επιθυμούμε. ... που ΄χεις τέτοια ομορφιά και χάρη ... !!!!!





ΥΓ:Μου έχουν λείψει αυτές οι βόλτες. Τελικώς καλά λένε ότι μόλις χάσεις κάτι το καλό τότε μόνο το νοσταλγείς και το ψάχνεις. Καλή βόλτα σε όλους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη