5 Μαΐ 2015

ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ....ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΠΙΛΑΛ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ""ΧΑΤΙΜ ""ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ!!!

Μπουρδουκλώθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης με την περιφορά του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή στον Εχίνο Ξάνθης. 

Θεώρησε ότι η περιφορά έγινε με εντολή Καμένου και ότι ήταν ενέργεια πρόκλησης προς τους μουσουλμάνους κατοίκους του Εχίνου.
Αλήθεια είναι ότι η πρώτη περιφορά Επιταφίου είχε γίνει το 1965 και η δεύτερη το 2014
Επίσης αλήθεια είναι ότι υπάρχει Ορθόδοξη Εκκλησία  και ότι σύμφωνα με την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθωρίου ""η Ιερά Ακολουθία της Μεγάλης Παρασκευής, για τους άνδρες των ΕΔ και ΣΑ, όπως και για τους άλλους εργαζόμενους στην παραμεθόριο περιοχή.
Στην Ακολουθία ιερούργησε ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Στέφανος Τρασανίδης. Στο εκκλησίασμα ήταν οι Διοικητές, Αξιωματικοί και Οπλίτες από τις Στρατιωτικές Μονάδες της περιοχής, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου, προσωπικό του ΚΥ Εχίνου, στους οποίους προστέθηκαν και 55-60 άτομα, που προσήλθαν από την Ξάνθη.""

Αλήθεια είναι επίση ότι σε άρθρο του, ο δημοσιογράφος Αμπτουλαχιλ Ντεντε,σύμφωνα με την ιστοσελίδα ''τουρκικα νέα' με αφορμή το γεγονός της περιφοράς του Επιταφίου την Μ. Παρασκευή, υπό την αιγίδα του τέταρτου σώματος στρατού της Ξάνθης, στο χωριό Εχίνος του δήμου Μύκης, απαιτεί να μην τελούνται ορθόδοξες θρησκευτικές τελετές μέσα στην Ελληνική επικράτεια και τις χαρακτηρίζει ''ρεζιλίκι'' και ''σκάνδαλο''.Συνάμα, εμμέσως πλην σαφώς, προτρέπει τους φανατικούς μουσουλμάνους της Ξάνθης να επιτίθενται σε χριστιανούς ακόμα και με.. ρίξη μολότοφ. 
Τονίζει μάλιστα, ότι επειδή ο Εχίνος είναι το χωριό του Ζεϊμπέκ ενός Έλληνα μουσουλμάνου βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου, του ζητά να καταδικάσει την θρησκευτική τελετή της Ορθοδοξίας. 
Αληθεύει επίσης ότι την περιοχή επισκέφθηκε ο γιος του Ερντογάν  όπου τον υποδέχθηκαν οι ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής και, βρέθηκε στην περιοχή για να παραστεί σε θρησκευτική τελετή χάτιμ στον Εχίνο!!!!
Τώρα γιατί ο κ. Θεοδωράκης ενώ έσπευσε να καταδικάσει την περιφορά του Επιταφίου   δεν καταδίκασε την επίσκεψη του γιου του Ερντογάν .. δεν το γνωρίζω..Μάλλον ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΘΗΚΕ..
Δεν πιστεύω ότι έχει σχέση με το  όπως είπε ο ίδιος  το κόμμα του πήρε μεγάλα ποσοστά στη περιοχή!!!
(onlyone)

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη