19 Μαΐ 2015

Μεγάλες αλήθειες από τον Σάββα Αναστασιάδη στην εξεταστική για τα μνημόνια


«Αν αποδειχθεί ότι υπήρξε παραχάραξη στοιχείων δεν μπορεί να υπάρξει παραγραφή ούτε ευθυνών ούτε υπευθύνων».



ην Άνοιξη του 2009, την πιο κρίσιμη στιγμή που απαιτούνταν πολιτική αλλά και εθνική υπευθυνότητα, πρυτάνευσε η ανευθυνότητα, η εξουσιομανία και ο λαϊκισμός από πλευράς της Αντιπολίτευσης και κυρίως από πλευράς του ΠΑΣΟΚ, όπως ακριβώς έγινε, πρόσφατα, το 2014, από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τον Τσίπρα.
Τότε ο Γιώργος Παπανδρέου, με την άρνησή του να συναινέσει στην επιλογή του προσώπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δημιούργησε περιβάλλον πολιτικής αστάθειας στην πατρίδα μας, με καταστροφικά αποτελέσματα που πληρώνουμε μέχρι σήμερα.
Την ίδια στιγμή αντιπολίτευση και συνδικαλιστικό κατεστημένο, τορπίλιζαν οποιαδήποτε προσπάθεια της κυβέρνησης Καραμανλή να πάρει περιοριστικά μέτρα, για να αντιμετωπιστεί η κρίση.
Τότε, αν συναινούσαν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στο ένα δέκατο των μέτρων από αυτά που έχουμε ήδη λάβει την μνημονιακή εποχή και ποιος ξέρει πόσα άλλα θα ετοιμάζεται να πάρει η παρούσα κυβέρνηση, δεν θα είχαμε μπει ποτέ σε «πρόγραμμα διάσωσης» και δεν θα είχε οδηγηθεί η κοινωνία και η χώρα σε αυτή την περιπέτεια."


ολόκληρη η εισήγηση του Σάββα Αναστασιάδη εδώ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη