30 Ιουν 2015

Τζιτζικώστας στον Ant1 : Ο Τσίπρας να παρει σήμερα το αεροπλάνο και να πάει στις Βρυξέλλες να συνεχίσει τη διαπραγμάτευση


Νέα τοποθέτηση του Περιφερειάρχη υπέρ της λύσης






Σε πρωινή ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, σχολιάζοντας τις καταιγιστικές εξελίξεις στην χώρα.
Ο κ. Τζιτζικώστας απήυθυνε έκκληση στην κυβέρνηση να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμη και αυτή την ύστατη στιγμή τονίζοντας πως: ''Χθες οι εταίροι έκαναν μερικά βήματα πίσω και αυτό είναι νίκη. Ο κ. Τσίπρας να πάρει το αεροπλάνο και να επιστρέψει στις Βρυξέλλες''. 
Επιπλέον, επεσήμανε πως η εντολή η οποία πήρε η κυβέρνηση στις εκλογές του Ιανουαρίου ήταν να διαπραγματευτεί κι αυτό πρέπει να κάνει. ''Έκανε συνειδητά λάθη ο κ. Τσίπρας που οδήγησαν στο αδιέξοδο. Ακόμη κι αν δεχτώ ότι έχει καλές προθέσεις, υπάρχουν ακραίες φωνές στην Ευρώπη που θέλουν έξοδο της Ελλάδας'', δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.
Τέλος, εξέφρασε την ανησυχία του για τον διχασμό ο οποίος είναι ορατός εξαιτίας του δημοψηφίσματος και ανέφερε πως ''Δεν έχω συνηθίσει να κινδυνολογώ. Διχαζόμαστε χωρίς λόγο. Θα δούμε πρωτόγνωρα πράγματα. Αν αρχίσει ο πανικός δεν μπορεί να σταματήσει εύκολα''.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη