15 Ιουν 2015

Arbitrage; Τι είναι αυτό πάλι ρε παιδιά; Σίγουρο στοίχημα γίνεται;

Ο όρος Arbitrage προέρχεται από τα οικονομικά και αποτελεί την πρακτική της εκμετάλλευσης μιας



διαφοράς τιμής μεταξύ δύο αγορών. Είναι μια επενδυτική ευκαιρία που επιφέρει κέρδος χωρίς ρίσκο. 


Στην περίπτωση του οnline στοιχήματος σε αθλητικά γεγονότα, οι « τιμές » είναι οι αποδόσεις και οι αγορές είναι δύο οι περισσότεροι ανταγωνιστές bookmakers. Ta Sure Bets εμφανίζονται όταν οι δύο bookmakers έχουν πολύ υψηλές αποδόσεις σε κάθε πιθανό αποτέλεσμα ενός γεγονότος.

Ας υποθέσουμε σε ένα αγώνα μπάσκετ ότι η ομάδα Α αγωνίζεται κόντρα στην ομάδα Β. Περίπτωση για arbitrage betting έχουμε όταν επαληθεύεται ο παρακάτω μαθηματικός τύπος:
arbing
Τι σημαίνει αυτό; Όποτε οι αποδόσεις αυτές σ’ αυτόν τον τύπο κάνουν πάνω από 1, τότε έχουμε ένα σίγουρο κέρδος στην τσέπη μας. Για παράδειγμα, αν η ομάδα Α προσφέρεται σε απόδοση 2.20 στον  Stoiximan  και η ομάδα Β σε απόδοση 2.10 στη  GoalBet  τότε ποντάρουμε 488.37€ στο 2.20 και 511.63 € στο 2.10. Συνολικά έχουμε ποντάρει 1000€ και ανεξαρτήτου αποτελέσματος αγώνα θα έχουμε εγγυημένο κέρδος 74.41€.
arb
To arbitrage είναι ευρέως διαδεδομένο στο online στοίχημα εδώ και μία δεκαετία και οι επαγγελματίες παίκτες που ασχολούνται με τα sure bets είναι γνωστοί ως arbers.
Το Arbitrage betting εμφανίζεται στον κόσμο του στοιχήματος, αρκετές εκατοντάδες φορές κάθε μέρα. Εύκολα αντιλαμβάνεστε πως αφού μπορείτε μέσα σε 2 ώρες που διαρκεί ένας αγώνας μπάσκετ να βγάλετε χωρίς κόπο και ρίσκο ένα ολόκληρο μεροκάματο, γιατί να μην επαναλάβετε τη διαδικασία όσο το δυνατόν περισσότερο κάθε μέρα; Το έχουν σκεφτεί πολλοί arbers πριν από σας και η αλήθεια είναι πως αρκετός κόσμος έχει κάνει πολλά λεφτά από αυτό.
Tι χρειάζομαι για να ξεκινήσω: 


Συνέχεια του άρθρου εδώ:




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη