29 Ιουν 2015

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ..... ΤΟΣΗ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.....(ΑΡΙΣΤΕΡΑ)

ΤΟΣΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ. ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΖΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ.....

Μόλις τα capital controls έχουν επιβληθεί, οι τράπεζες ανακοινώθηκε ότι θα μείνουν κλειστές μια βδομάδα, το δημοψήφισμα έχει ανακοινωθεί, ωστόσο οι Γιάνης Βαρουφάκης και Νίκος Βούτσης σε χαλαρή διάθεση το... «κολλάνε» έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Η χώρα διανύει τις πιο κρίσιμες στιγμές της από την μεταπολίτευση αλλά τα πρωτοκλασσάτα στελέχη της κυβέρνησης δείχνουν εντυπωσιακά ήρεμοι.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δείχνουν τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και τον υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Βούτση, να κάνουν... high five με χαλαρή διάθεση την ώρα που προσέρχονταν στο Μέγαρο Μαξίμου για το έκτακτο υπουργικό συμβούλιο και λίγο πριν το δραματικό διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα προς τον ελληνικό λαό.

ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΝΤΡΟΠΗ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ .....

ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.....



Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.

ΤΟΣΗ ΕΠΑΡΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ.

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΓΟΥΣ ΤΟΥ.

ΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΑΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ; ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΕΤΣΙ;




ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥΣ κ. ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ).

 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη