11 Ιουν 2015

“Ιστορία και μέλλον, το παρελθόν και οι προοπτικές της Αρμενικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης”

 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ
«ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»
Με την πρώτη εκδήλωση-αφιέρωμα στην Αρμενική Κοινότητα της Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει τον μετασχηματισμό της σε Όμιλο Πολιτικού Προβληματισμού η «Ομάδα Δημιουργίας για την Θεσσαλονίκη».






Η παράταξη, η οποία από το 2010 έως το 2014, ήταν η μείζονα αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον Κώστα Γκιουλέκα, με απόφαση των μελών της, μετασχηματίστηκε σε όμιλο πολιτικού προβληματισμού -σε μία δεξαμενή σκέψης- και ανέλαβε διάφορες πρωτοβουλίες, δράσεις και παρεμβάσεις για την πόλη.

Η πρώτη εκδήλωση της «Ομάδας Δημιουργίας για την Θεσσαλονίκη» - από μια σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένη στην ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης - αποτελεί αφιέρωμα σε ένα «ζωντανό» κομμάτι της ζωής και της ιστορίας της Θεσσαλονίκης, την Αρμενική Κοινότητα της πόλης, με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την Γενοκτονία των Αρμενίων.

Η εκδήλωση «Ιστορία και μέλλον, το παρελθόν και οι προοπτικές της Αρμενικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015, στις 8 το βράδυ, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12-14, Λαδάδικα).

Την πρώτη εκδήλωση για την Αρμενική Κοινότητα της Θεσσαλονίκης θα ακολουθήσει μια πολυποίκιλη και δημιουργική σειρά δράσεων και εκδηλώσεων, η οποία, ήδη, οργανώνεται και προγραμματίζεται από τα μέλη της “Ομάδας Δημιουργίας” για το αμέσως επόμενο διάστημα.

«Κοινή απόφαση όλων μας», όπως σημείωσε ο Κ.Γκιουλέκας «είναι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την Θεσσαλονίκη, με παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες για την πόλη».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη