2 Ιουν 2015

Kλείνει ΚΕΠ λόγω έλλειψης προσωπικού!!!

Το πρόβλημα της υποστελέχωσης των ΚΕΠ στην χώρα αναδεικνύεται και πάλι, αυτή τη φορά με μια ανακοίνωση του
Δήμου Πεντέλης, όπου γνωστοποιείται ότι το ένα απο τα δύο κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών στα Μελίσσια θα είναι κλειστό για δύο μήνες ώστε οι υπάλληλοι να λάβουν τις καλοκαιρινές τους άδειες.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου το ΚΕΠ Παράρτημα Μελισσίων (στην πλατεία Αγίου Γεωργίου) δεν θα λειτουργήσει τους Μήνες Ιούλιο και Αύγουστο λόγω Αδειών του Προσωπικού των ΚΕΠ αλλά πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση και λόγω χαμηλής Επισκεψιμότητας Πολιτών για εξυπηρέτηση στο συγκεκριμένο κατάστημα. Παράλληλα το ΚΕΠ Μελισσίων στην οδό Καλαμβόκη-2α θα λειτουργεί κανονικά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 8:00 έως 20:00 και Σάββατο πρωί από 8:00 έως 14:00 ενώ το ΚΕΠ Νέας Πεντέλης και το ΚΕΠ Πεντέλης θα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή από 7:30 έως 15:30 εκτός Σαββάτου.

Πριν από λίγες ημέρες ο αναπληρωτής Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κατρούγκαλος είχε αναφερθεί στον σχεδιασμό του για την αντιμετώπιση του προβλήματος έλλειψης προσωπικού στα ΚΕΠ της χώρας που τα τελευταία χρόνια είναι έντονο, στηρίζοντας τις ελπίδες του στις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΡΜΗ που μπορούν οι πολίτες να κάνουν απο τον υπολογιστή τους τις συναλλαγές τους με τα ΚΕΠ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη